- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Navaren
aktív tag
válasz
icecave #1846 üzenetére
Érdekes, hogy sok apró, bosszantó 'dologgal' találkozom én is (írtam is fentebb), és van sok közös pont, amelyik itt-ott előfordul többeknél is.
De valahogy akármerre nézek, folyamatosn fennálló idegesítő dolgokból majdnem, mintha mindenkinek egyedi gondjai lennének.
Ha még 3rd party app-okról lenne szó, aszondanám, elmegy, de így?A Ticktick nagyon jó.
Szoftveres oldalról Idénre szerintem is stabilitáson kellene, hogy legyen a hangsúly (á la iOS 12), illetve szerintem nagyon ráférne iOS-re/iPadOS-re egy grafikai redesign, mert - bár értelemszerűen ez ízlés kérdése - ez a tizenéves Ive féle 'minimálista színkavalkád' kinézet 2013-ban sem volt túl szép, az évek haladtával se lett szebb.
De az a baj, szerintem idén Apple is az AI fele fog lépkedni, Siri mindent IS tudni akar majd, amit Gugli és Galaxy AI, and then some.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone SE2 64GB fekete, gyönyörű újszerű állapotban, 3db van, 85% 92% és 100% akkuval
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 64GB - fehér Garanciális 2026.01.07
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T14 3 Gen 16/256GB SSD, Újszerű, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest