Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nekem van egy reminder appom (Ticktick), sokat fejlesztik, nagyon népszerű, hibákr azonnal reagálnak, így inkább az iOS-nek tudom be, hogy egy kalap sz.r, már elnézést. Igen, többször mondtam, 2008 óta vagyok iOS user, de ami az utóbbi pár évben megy, az kritikán aluli.
Most épp gondolok itt a "interactive widgets"--- hát a nagy lóf... elnézést a beszédért tényleg.
Van kirakva egy widgetem a home-ra és a lockra is az említett appból. Ki lehet pipálni a taskokat. Na, hát kipipálom a lockon, simán ottmarad mind nem teljesített tétel a home-on és fordítva. Egy idő után eltűnik, vagy a belépek az appba akkor frissülnek, de tiszta káosz az egész. Más appokkal is előfordul. Jövőre inkább ne legyen újítás, csak javítsák ki a bugokat. Billentyűzet is még megannyi update után ki-x-elek egy szójavaslatot, erre nyomok egy elküldést/space-t, mégis átjavítja arra, amit ki-x-eltem. .
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue 2db eladó!
- iPhone 17 PRO 256GB makulátlan 1 hónapos KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 25-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Gyári garanciával Digitalizáló tábla XP-PEN Artist Pro 24
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest