Hirdetés
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Te mennyit költesz havonta kajára?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Elit3Zotya #156 üzenetére
Köszi mindnekinek, jó is volt ismét elkölteni egy fizetés arat egy telefonra.
Sajnos tesztet most nem tudok csinálni, mert nincs másik készülék. Mind elment a háztól asszony kérésére és, mint a hegylakó esetén csak egy maradhatott.
Egyelore így fel nap használat urán nagyon tetszik, hogy könnyebb picit a ház és a széleken közel sem vágja úgy a kezet, mint az elmúlt években. Akció gomb egyelőre sok mindent nem tesz hozza bár el sem vesz a dolgokhoz. Át állítottam kamerára, mert az sokkal hasznosabb nekem, mint a némítás lenne. Ahhoz képest, hogy PM sokkal kézre állóbb, mint sz eddigiek, de azt nem tudom, hogy a szelek miatt a valamivel kisebb méret vagy ezek összessége váltja ki ezt az érzést.
Egyelore csak belaktam, mert most nem backupbol töltöttem vissza szóval a tegnapi nap az a rendszerezése volt a kamerát meg ki sem próbáltam…De beállítva már be van.
-
gattolino
senior tag
válasz
Elit3Zotya #156 üzenetére
Ilyenkor úgyis borítékolható, hogy a következő szériáig marad majd maximum
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13
- Apple iPhone 16 Pro Max 1TB !!! Desert Titanium 96% ! 1 Hó jótállás
- IPhone 12 64GB szép gyári független akku gyári 100%
- 100%hibátlan iPhone 15 Pro 128GB white titan több mint 1 év Apple jótállás
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3624
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy XCover 6 Pro / Kártyafüggetlen / 6/128GB / 12 Hó Garancia / AKCIÓÓÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest