- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nVIPER
senior tag
Tegnap este lőttem pár videót LOG-ban Blackmagic-el. Ég és föld a különbség a gyári apphoz képest, persze ez nem agyontömörített verzió. Egész jó eredményeket lehet belőle kihozni, de lehetőség van más formátumokra, H265 pl, ami szintén jó lehet. Egyelőre ki kell mondani, hogy elveri az összes telefont videóban, de azt nagyon. Már 1,5 hete nálam van a 15 pro, egyébként akkuban egész kellemes csalódás, rosszabbra számítottam. Egész nap nyüstölöm, regeteget telefonálok, több e-mail fiók folyamatos szinkronja, youtube music, és youtube videó. Munkám miatt lövök pár képet is. Reggel 5-től este 22-ig 20-30% marad az akkuban, úgy hogy dual simmel használom. Melegedésnek nyoma sincs. Sztem nem sikerült rosszul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Fekete Benks Magnetic Armor Air Kevlar Case Metal Frame 600D (0067) tok
- iPhone 16 - 512GB, FEKETE, FÜGGETLEN, - 3 ÉV GARI + AJÁNDÉK
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független bontatlan minden szín! 1 év Apple jótállás
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2045, 95% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest