Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
eddig csak crt-m volt nemtom milyenek az ujj lcd monitorok, de a crt-től különbözik, már megszoktam, néha kicsit mintha szürke lenne, de akkor csak kicsit mozdítokrajta, és máris jó , mert ugye a tökéletes színeket , megfelelő szögből lehet jól látni , de mondom nem zavaró, ez ami nekem van sxga, nem wxga, ezen tökéletes a játék is , film is.
a billentyűzet teljesen kezes, néha használom is , könnyen megszoktam fsp, autós gémekhez is, de van külön fasza bill+ egér hozzá, ja és a touch jó helyen van.
a billentyűzettel annyi a gond ha átváltom a numlock-ot kicsit érdekese ha numerikus billentyű elhelyezés , az amit nemtok megszokni, de amint mondtam nem is használom
(persze a touchal nem lehet fsp-vel játszani
)
annyi pénzért még én is eladnám néhány aprósággal neked, az enyém fél éves -
atomin13
aktív tag
akkor a válaszok:
-ha van is rajta eddig még meg se találtam
-üresjáratban még nem teszteltem le, csak használat mellett, játékkal 2 óra need for speed undergroun2 , vagy közel 3 óra net, szövegszerkesztés
-alapjáratban 50 fok alatt szokott lenni venti nélkül , ha meg játszok 75 fok folyamatosan , megy mellette a venti de igazán nem zavar, (nem azt mondom hogy hangtalan , de egy asztali gép hangosabb.
Az X700 nekem felesleges, mert ha olyan játékokkal akarok játszani ami gépigényes , sokkal olcsóbban veszek asztali gépet, nekem a mostni ujj játékokkal is szép , élvezhető , bőven megfelel.
ja és az az 1400*1050-es felbontás nagyon bejön, a 2 év garrol nem is beszélve (asszem csak az akksi ami csak 1 év) -
atomin13
aktív tag
üDV nekem 1557 GLS van .
majdnem olyan felépítésben mint amit korábban említettél,
rosszat nem sokat tudok róla mondani, lehet elfogultság miatt,
de szerintem jó gép. Nem olcsó de felveszi a versenyt nevesebb gépekkel is.
A hangkeltők , mint ahogy már írtad, nem a legjobbak, mert már kissebb zaj mellett 3-4 méterről nem hallani tökéletesen, valamit a minősége is elég gyengus, zajos, de van megoldás: nekem erősítőre van kötve a hang , és így tökéletes.
Teljesítményben sem rossz, igaz sokan mondják hogy ezért a pénzért már lehet venni x700-al szerelt notit is , de amikor én vettem akkor sehol nem találtam olyat ami ugyan annyi lett volna és x700 csücsült benne.
A garancia terén viszont egész jó , mert ahogy más is írta ez egy amolyan barebone notebook, így ahonnan én is vettem mindenre teljes körű gari van , akksi 1 év , a többi 2 év. Ez viszont elég jól hangzik..
Aktív témák
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- LEGO klub
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- Akciókamerák
- Nintendo Switch 2
- Star Wars Outlaws teszt
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EU-s vám vethet véget a nagyi temus vásárlási lázának
- További aktív témák...
- HP Pavilion Gaming 15 144Hz, GTX 1660 Ti 6GB, 16GB RAM Dobozában, megkímélt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- ASUS TUF Gaming A15 FA506N Ryzen 5 7535HS / RTX 3050 4GB / 16GB DDR5 / 512GB SSD / Garanciás
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
)