- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
Aktív témák
-
atomin13
aktív tag
eddig csak crt-m volt nemtom milyenek az ujj lcd monitorok, de a crt-től különbözik, már megszoktam, néha kicsit mintha szürke lenne, de akkor csak kicsit mozdítokrajta, és máris jó , mert ugye a tökéletes színeket , megfelelő szögből lehet jól látni , de mondom nem zavaró, ez ami nekem van sxga, nem wxga, ezen tökéletes a játék is , film is.
a billentyűzet teljesen kezes, néha használom is , könnyen megszoktam fsp, autós gémekhez is, de van külön fasza bill+ egér hozzá, ja és a touch jó helyen van.
a billentyűzettel annyi a gond ha átváltom a numlock-ot kicsit érdekese ha numerikus billentyű elhelyezés , az amit nemtok megszokni, de amint mondtam nem is használom
(persze a touchal nem lehet fsp-vel játszani)
annyi pénzért még én is eladnám néhány aprósággal neked, az enyém fél éves -
atomin13
aktív tag
akkor a válaszok:
-ha van is rajta eddig még meg se találtam
-üresjáratban még nem teszteltem le, csak használat mellett, játékkal 2 óra need for speed undergroun2 , vagy közel 3 óra net, szövegszerkesztés
-alapjáratban 50 fok alatt szokott lenni venti nélkül , ha meg játszok 75 fok folyamatosan , megy mellette a venti de igazán nem zavar, (nem azt mondom hogy hangtalan , de egy asztali gép hangosabb.
Az X700 nekem felesleges, mert ha olyan játékokkal akarok játszani ami gépigényes , sokkal olcsóbban veszek asztali gépet, nekem a mostni ujj játékokkal is szép , élvezhető , bőven megfelel.
ja és az az 1400*1050-es felbontás nagyon bejön, a 2 év garrol nem is beszélve (asszem csak az akksi ami csak 1 év) -
atomin13
aktív tag
üDV nekem 1557 GLS van .
majdnem olyan felépítésben mint amit korábban említettél,
rosszat nem sokat tudok róla mondani, lehet elfogultság miatt,
de szerintem jó gép. Nem olcsó de felveszi a versenyt nevesebb gépekkel is.
A hangkeltők , mint ahogy már írtad, nem a legjobbak, mert már kissebb zaj mellett 3-4 méterről nem hallani tökéletesen, valamit a minősége is elég gyengus, zajos, de van megoldás: nekem erősítőre van kötve a hang , és így tökéletes.
Teljesítményben sem rossz, igaz sokan mondják hogy ezért a pénzért már lehet venni x700-al szerelt notit is , de amikor én vettem akkor sehol nem találtam olyat ami ugyan annyi lett volna és x700 csücsült benne.
A garancia terén viszont egész jó , mert ahogy más is írta ez egy amolyan barebone notebook, így ahonnan én is vettem mindenre teljes körű gari van , akksi 1 év , a többi 2 év. Ez viszont elég jól hangzik..
Aktív témák
- Autós topik
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen egeret válasszak?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- PlayStation 5
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Parfüm topik
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- További aktív témák...
- Eladó tápegység (ADP-120VH D) NUC-hoz és laptopokhoz. (több darab)
- Lenovo Ideapad Flex 5 - 14"FHD IPS Érintő - Ryzen 3 5300U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Eladó megbízható, szép Toshiba Satelite C850
- Dell E5540 i5-4G/ 4gb ddr3 / 500gb Hdd / jó akku / töltő nincs, BIOS kódos/
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- 16 GB-os Sapphire Pulse Radeon RX 7900 GRE - garanciával
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest