Hirdetés
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: Pihole + Unbound
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Hieronymus: A jövő számítógépei (Reloaded)
Új hozzászólás Aktív témák
-
undercover
őstag
Üdv! Csak placebo lenne vagy jobban futna a játék mint a VIP demoban? Nekem ott mintha kevesebb fps-el szaladgált volna a kis GTX960M kártyámon

Nekem igy ezzel a béna kártyával 1600x900-ban minden low kivéve a textúrák medium 30-40-50 fps-el rohangál helyzettől meg helytől függően.
-
undercover
őstag
Itt van egy jó kis videó akit érdekel

Tehát nagy esélyel a végleges build egészen más lesz:
Amugy ne legyetek már hülyék. A végtelen töltőképernyő egyszerűen megoldható csupán annyit kell tenned, hogy akkor bezárod a játékot majd újraelinditod és akkor nálam mindig betöltött.
-
undercover
őstag
Akkor röviden a tapasztalatok:
Amikor beengedett nem tapasztaltam net laggot. A benti részek fps igényesebbek kint jobb a helyzet.
Nekem elég béna gépem van egy GTX960M személyében, de igy is low-on 1400x900-ban elszaladgált 30-40 fps-el és nem laggolt vagy ilyesmi persze a látvány nem annyira szép igy
Szóval szerintem optimizálással nincs gond.Maga a játékmenet az érdekes kicsit számomra van benne egy csipet Mass Effect is meg a szokásos grindelés.
A repülés az tényleg annyira nem jó, de úgyis az a lényeg, hogy eljuss A-ból B-be. A story viszont eddig érdekes volt nagy bugokkal nem találkoztam. De, hogy hosszútávon élvezném-e a játékot azt még nem tudom igy megmondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest