Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Volband

tag

Kíváncsi leszek az irányra, mert az 1800 lett a legsikeresebb Anno játékuk, nem is terveztek hozzá 4 évadot meg ennyi cosmetic dlc-t, ugyanakkor tényleg az a konszenzus, hogy egy kicsit már túl sok volt a jóból. Ez legyen persze a legnagyobb problémánk egy játéknál, főleg Ubisoftosnál, de nem lepődnék meg, hogy ha nem is lebutítanák, de a komplexitást egy kicsit átrendeznék. Pl. sok, akár még több opció, mint 1800-ban, de úgy, hogy a játékos ne azt érezze, hogy egyszerre 40 dolgot kellene csinálni 5 különböző világban.

Afrika és a Brit-szigetek szerintem borítékolhatóak, mint leendő mapok. Az sejthető volt, hogy ókori (római vagy görög) kor lesz, a címét viszont nem tudtam volna megtippelni; én azt hittem, hogy tesznek arra, hogy ez a 8. Anno játék csak, és Anno 9-nek fogják hívni.

A nagyon rövid kis leírásból nekem az az érzésem támadt, hogy nagyobb hangsúlyt fognak fektetni a kolonizáció társadalmi aspektusaira, tehát nem úgy lesz ,mint eddig, hogy mindenki tárt karokkal vár minket és rögtön puszipajtik vagyunk a saját lakosságunkkal a saját szigeteinken.

Arra is lehet tippelgetni, hogy lesz-e szárazföldi csata. Egyrészt a római kor egyik szimbóluma a római légiók, másrészt ez az első Anno játék, ahol a hajókon nem lesznek ágyúk. Nem lenne ellenemre, de ne olyan legyen ,mint pl. az 1404-ben, mert ott konkrétan inkább ki is nyomtam a kampányt, annyira nem volt bejövős.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés