Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimrod
addikt
RTL 2 mikor folytatja már végre a DB-t? Asszonták, hogy miután leismétlik a simát, akkor elkezdik adni a Z-et. Elkezdték ismételni, kb. Freeza (Dermesztő) püföléséig eljutottak (vagy már Cell?), aztán abbahagyták és helyette egy sorozat megy (kb. fél éve).
-
ArchElf
addikt
Nemrég felyeztem be a .Hack//Sign-t és most nyomom 12 Kokki-t.
Be kell valljam, hogy az eredeti felállással szemben (miszerint inkább a filmek jönnek be, mint a sorozatok), azt kell mondjam, a sorozatok is igen nagyon bejönnek .
Az az igazság, hogy most már nincs nap, hogy meg ne néznék valami új részt valamiből (most épp a Juuni kokki)...
Szóval igazából csak efölötti örömömet szerettem volna megörökíteni ilyen digitális formában.
AECsinálok egy adag popcornt, és leülök fórumozni --- Ízlések és pofonok - kinek miből jutott --- Az igazi beköpőlégy [http://is.gd/cJvlC2]
-
gabranek
senior tag
jol megy egyeseknek
en meg pont ma patricionaltam az 1ik 80as vinyomat es miutan vegeztem jutott eszembe, hogy azon tartottam csomo sorozatot. Szal ujra tolthetem le a slayers next es try-t, excel sagat, video girl ai, meg a rosseb tudja mit. Volt rajta kb 55-60 gb sorozat. Nagy reszet meg csak nem is lattam!!!
szal igy jartam田中れいな
-
Keitaro
addikt
Az RTL hála a kedves ORTTnek nem adhatja a DBZ-t, mert be van tiltva lévén ''túl brutális''. Kéretik nem nevetni...
Szóval így állunk. Viszont az AnimeStarsosok ezerrel fordítják a hátralévő részeket és elérhetőek lesznek dvdripben ha jól fogtam
[L]animestars.animehq.hu[/L]
Hajrá -
Keitaro
addikt
Ha nincs www vagy http már nem is megy? O.o
http://animestars.animehq.hu -
Keitaro
addikt
válasz gabranek #316 üzenetére
Sajnos ideiglenesen leálltam a gyűjtögetéssel helyhiány miatt. Nekem nincs össz annyi helyem mint neked azon a 80-ason (10+20+40)
Azon filózok eladom őket talán egy 80-as ára biztos megvan, esetleg kiegészítve 120-ra... Nah majd filózok ilyeneken ha lesz cashem
usteamet szeressük, mert gyorsan jön csak nincs hova. Úgyhogy ráugrottam a minőségre elég erősen és elkezdtem jó kis dolgokat gyártani.
Pl : Trigun DVD : Rajta van az egész sorozat dvd ripben, mind a kettő OST, videoklippek, art book + wallpaperek. Mindez egy saját magam által designol autorunnal ellátva amiből elérhető mindez -
L3zl13
nagyúr
RTL2 szerintem már végigadta a DBZ-t.
CELL-t leverték, majd aztán azt a lufiszerű démont is. Nem tom mi volt a neve.
Ha jól tudom ennyi volt a DBZ.
A GT-ről nem tudok semmit. Bár őszintén szólva nem rajongok túlzottan a DB-ért.
PS:
VIVA-n péntek esténként az Angel Sanctuary helyett már a Blue Submarine Nr 6 megy.Aki hülye, haljon meg!
-
Nimrod
addikt
Jah igen, a GT-re gondoltam. Mint írtam volt, a Z-et leadták végig, csak elkezdték ismételni és abbahagyták (úgy volt, hogy az ismétlés után adják a GT-t).
A vége az, hogy miután leverték a gonosz Boo-t (lufiszerű démon hegy nélkül), a jó Boo velükmarad (pontosabban Satannal, azzal a beképzelt nagyszájúval), majd találkoznak a rossz Boo reinkarnációjával aki csatlakozik hozzájuk.
Nem megy már az Angel Sanctuary? Mi lett a vége? Végigadták egyáltalán? -
Nimrod
addikt
Ez a Chobits jópofa
Kár, hogy csak az első részből van meg 17 percnyi -
-
L3zl13
nagyúr
Végigadták, de ez csak 3 részes OVA a mangához.
SPOILER aki nem akarja lelőni a poént ne olvassa!!!
Az a vége, hogy meghal a főszereplő (Setsuna) barátnője - és egyben testvére -(Imádom a mangákat! ) mire Setsuna utánna megy a halálba miután bánatában elpusztította a világot (Vagy csak Tokiót??? A mangákban ez a kettő kb egy és ugyanaz. ). Ez most elég komoran hangzik, mégis szerintem ez az egyik legpozitívabb befejezés amit animében valaha láttam. Elmagyarázni hosszú inkább látni kell.Aki hülye, haljon meg!
-
L3zl13
nagyúr
És az X-ben még a movie-nek volt pozitívabb befejezése IMHO. Bár messze sz@rabb volt mint a sorozat.
A movie szerintem csak arról szólt, hogy a srác szépen megvárta míg mindenki meghal, aztán még kinyírta az ellenfelét is.
A sorozatban ellenben ha jól emlékszem pont a srác hal meg a végén, és az ellenfél marad életben. Meg egy pár további szereplő.
Egyébbként az nem a testvére volt, csak gyerekkori barát.Aki hülye, haljon meg!
-
Memphis
tag
Volt régen egy mese az RTL Klub-on nem tudom emléxik-e még valaki...Pálya Ördögei Most csináltak a japánok egy filmet ami sztem erre épül.A címe:Shaolin Soccer aki megtudja szerezni nézze meg mert nagyon poén a sorozat után.Persze csak ingyen mert megvenni nem érdemes
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
L3zl13
nagyúr
-
Memphis
tag
JÓVANNA KÍNAI
Amugy láttad a sorozatot?Mert ott is spárgába lőtték a labdát meg tüzes lövés...szerintem nagyon hasonlít.Nekem is megvan csak nincs feliratom.Nincs valakinek??Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
Keitaro
addikt
http://felirat.it-sharkz.com/index.php?keres=shaolin+soccer
Tessék válaszd ki a neked megfelelőt. Nekem rendezői változatom van és ahhoz sajna nincs magyar felirat -
Memphis
tag
Miben más a rendezői változat?
Ha ma nulla CELSIUS fok van és holnap kétszer olyan hideg várható, hány CELSIUS fok lesz holnap? :D (bezártam a kiskaput)
-
Memphis
tag
Ja amugy thx a linket )
-
Memphis
tag
Logikus
-
L3zl13
nagyúr
Jaaaah, hogy neked magyarul kéne. Animés közönségben defaultból feltételezem, hogy elég az angol felirat. )
Hát magyar feliratom nekem sincs.
Egyébbként meg a tüzes rúgásban meg hasonlókban igazad van, de ha nézel más (sport) animéket, akkor hamar rájössz, hogy előszeretettel állítanak be mindent úgy mintha valami élet halálra-menő harcműveszeti viadal lenne.
(Még az olyan kevéssé látványos dolgokat is, mint a Go. ) Szóval ez inkább általános (sport) anime jellemző, és nem csak az említett sorozatra igaz.
(Jó a Shaolin Soccer nem anime, de erősen merítettek az anime műfajból szerintem, tehát nyugodtan hasonlíthatjuk.)Aki hülye, haljon meg!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Autós topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- iPhone topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs