- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
En miota kijottem, magamnak alig kaptam ruhat, pedig otthon szinte csak angol turibol oltoztem. Egyszeruen olyan az itteni ruhak szabasa, vagy nem tudom.
amugy az albis irashoz: van hozzafuznivalom. Kozel sem olyan rossz, ha magyar ugnoksegen keresztul kapod a szallast, legalabbis az elso idokben , mikor meg senkit sem ismersz. De utana mar latod, hogy kb csak beszedett penz erdekli oket, masban nem nagyon segitenek.
Nekunk pl jott a british gas, kuldenek uj kartyat, blabla, utolag derult ki, hogy uj kontraktot csinaltak. Erre az ugynoksegunk : csinaltunk nekik masfel ora munkat...Szoval nekunk nem szamoltak fel felarat, es nem is raktak ki minket, es itt meg a shared szoba is normalis ( ha valaki elkoltozik, nem kell fizetned az o lakberet) , mar aki abba lakik, viszont 9 ember lakik a hazban, egy furdo van.... No comment, koltozunk is hamarosan. Viszont folyamatosan konyorogni kell, hogy adjanak villanyra eleg penzt, ha valamit javitani kell, jobb ha mi intezzuk, kulonben varhatnank, szoval hosszu.
Arra, hogy az ember megvesse a labat, mert senkit nem ismer, arra tokeletes, de amugy idovel jobb ha megy az ember mas alberlet utan nezni.Cserebe viszont nem kernek sok kauciot, csak ket hetet. Ami a kov. albink 750es kauciojahoz (6 het) kepest azert elegge jo.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- ASUS routerek
- Milyen routert?
- Gyúrósok ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest