-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balinov
titán
Sokaz,nem? Daft.ie-nek van UK aloldala,nézz esetleg ott is körül.
-
Flow
senior tag
Tényleg nem láttam még én sem (bár kisvárosban laktunk) 3 szoba+nagyszobánál kisebb kertes házat kint... Lakást igen, ott volt kisebb szobaszámmal is. Társasházakról nem tudok nyilatkozni, gondolom egy nagyobb városban lehetnek, bár tényleg nem jellenző. Vagy pontosan itt mire gondolsz?
Heti 120-140 font/fő? Az nagyon sok szvsz... bár megint megjegyzem, nagy(obb)városi árakban nem vagyok otthon. Mi csak szobát béreltünk, de gyakorlatilag egy egész házat, ami úgy nézett kit, hogy fejenként hetente 50-60L. Tehát ha öten voltunk a házban (4 szobás) is megállt összesen 300fontban. Az azért hozzátartozik az igazsághoz, hogy ha nem is feketén, de legalább szürkén adta ki a tulaj az ingatlant...
Ha 120-140 font/hét/ház-at értettél alatta, az nagyon jó ár.
Amúgy általában meg szoktak érni többszobás házat többen kivenni, mert a /fő összeg olcsóbbra jön ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Gumi és felni topik
- gerner1
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- nJoy Cadu 1000VA / 600Watt / 2026.07 garancia/ Usb management / Line-interaktív / 2aksi / Schuko
- Intel Xeon Processzor E5-2680 v4
- HP Compaq 8000 Elite USDT Klasszikus teljesítmény, minimalista dizájn!
- FSP HEXA+ 400W Megbízható Erőforrás a Stabil PC Működéshez!
- Macbook pro 14" m1pro 16/512, szép állapotban,kiegészítőkkel, dobozával.
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook E756 - i5-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest