- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Megoldások IBS/IBD-re
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- 20 éve a PH!-n
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Esmein
nagyúr
14 napod. Mi a 15. napon vittunk vissza egy HTC desiret a 3-hez, mert nem toltott. Ott kiderult, hogy csak az USB kabel hibas, ficko mondta, hogy nem szarakodunk, hoz egy ujat. Hatrament, hozott egy zsir ujat es ideadta. Kb 10 percig voltunk benn azzal egyutt hogy kiprobaltam ott a helyszinen hogy az tolt-e.
Anglia, ne foglalkozz vele. Te vagy a customer, ok a szolgaltato. Ha valami baja van annak amit vettel toluk, akkor az legyen az o problemajuk.
2 hetig barmire money back vagy levasarolhato. Vittem mar vissza sainsburybe fulhallgatot, mert 7 fontert meg azt se tudta amit elvartam tole. Ugy szolt mint egy telefingott vizes kartondoboz.
[ Szerkesztve ]
"I no longer want to declare war on Hungary. It would be like waging war on a mental institution." - Jeremy Clarkson
Új hozzászólás Aktív témák
- Asszociációs játék. :)
- Ukrajnai háború
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- További aktív témák...
- iPhone 15 Pro Max 256 GB 100%
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G, 12/512 Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- OPPO Reno7 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- MacBook Air m1 2020 100%-os aksi megkímélt, dobozában, kiegészítőkkel!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest