Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- kenand: Szaunakályha- Helo Softhot/Havanna fűtőszálcsere
- -szabi-: Kodi beállítása és használata CoreElec rendszeren
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- vrob: 1991 - játék a PC-n
- RIOS Gépház: Frissültek a felhasználói adatlapok, beállítások, fórumos aláírások
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
Azazello- #2878 üzenetére
"igy kozel ket ev utan azt mondom, hogy nem parkapcsolattal jo elindulni, hanem olyan 18-20 evesen haverokkal. akkor buli az egesz es szarsz bele mindenbe."
19 éves vagyok, párkapcsolat nélkül, haverhoz megyek aki már kinn van, haverral
Nem rám gondoltál véletlen?Igaz mi csak augusztusig terveztük, mert aztán az egyetem folytatódik, de ki tudja még bármi lehet, ha összejönnének a dolgok odakinn, lehet maradnék és hagynám a francba, úgyse fogom tudni elvégezni már most látom. Az elsődleges cél a pénzgyűjtés, kíméletlenül pakolnánk a zsebbe a gubát, de ki tudja. Havernak akihez megyünk eléggé összejött, érettségi után egyből startolt, most a barátnőjével lakást bérelnek, van autója, tervezi hogy vesz egy újabbat, és 10fontos órabére van, kertész. Előtte persze nem volt az, max füvet nyírt itthon, szakmája sincs, csak érettségi. Na most Ő például minek jöjjön vissza? Majd ha eléggé megszedte magát, akkor esetleg haza fog jönni, csinál egy vállalkozást és röhög a sok diplomás munkanélkülin, vagy azokon a diplomásokon akik szaros 110 nettóért húzzák az igát, de lehet túl nagy összeget mondtam.
A repjegy már megvan, május 9.
Ezért is kerestem meg ezt a topicot, de most nincs sok időm, majd visszanézek és kérdezek még eleget
Annyit mondott a haverom, most beszéltem vele, hogy ne aggódjak, van és addigra lesz munka bőven, majd válogathatunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Gitáros topic
- AliExpress tapasztalatok
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Háztartási gépek
- Milyen videókártyát?
- AMD APU (AM4 és AM5) topik
- PlayStation 5
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Kihagyhatatlan áron DELL XPS 13 Plus 9320 /i7-1260P/16 GB Ram/512 GB SSD/ IPS
- Playstation 5 Slim 1TB Lemezes konzol + 2 Joy + 2 játék
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Lapierre e-Zesty AM 9.2 Fully carbon Ebike
- Eladó 8GB DDR5 SODIMM RAM memória 5600MHz és 4800Mhz (Samsung, Micron, SK hynix, stb.)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest