- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Azonos árketegóriájú (105-110.000 Ft-os) relatív olcsó telefonok kamerái
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rommel6600
őstag
válasz
Azazello- #2878 üzenetére
"igy kozel ket ev utan azt mondom, hogy nem parkapcsolattal jo elindulni, hanem olyan 18-20 evesen haverokkal. akkor buli az egesz es szarsz bele mindenbe."
19 éves vagyok, párkapcsolat nélkül, haverhoz megyek aki már kinn van, haverral
Nem rám gondoltál véletlen?Igaz mi csak augusztusig terveztük, mert aztán az egyetem folytatódik, de ki tudja még bármi lehet, ha összejönnének a dolgok odakinn, lehet maradnék és hagynám a francba, úgyse fogom tudni elvégezni már most látom. Az elsődleges cél a pénzgyűjtés, kíméletlenül pakolnánk a zsebbe a gubát, de ki tudja. Havernak akihez megyünk eléggé összejött, érettségi után egyből startolt, most a barátnőjével lakást bérelnek, van autója, tervezi hogy vesz egy újabbat, és 10fontos órabére van, kertész. Előtte persze nem volt az, max füvet nyírt itthon, szakmája sincs, csak érettségi. Na most Ő például minek jöjjön vissza? Majd ha eléggé megszedte magát, akkor esetleg haza fog jönni, csinál egy vállalkozást és röhög a sok diplomás munkanélkülin, vagy azokon a diplomásokon akik szaros 110 nettóért húzzák az igát, de lehet túl nagy összeget mondtam.
A repjegy már megvan, május 9.
Ezért is kerestem meg ezt a topicot, de most nincs sok időm, majd visszanézek és kérdezek még eleget
Annyit mondott a haverom, most beszéltem vele, hogy ne aggódjak, van és addigra lesz munka bőven, majd válogathatunk is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- EAFC 25
- PlayStation 5
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Eredeti játékok OFF topik
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox Series X|S
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- LEGO klub
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged