- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peter Kiss: Cockpit
- kraftxld: Untappd lista
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jhonny06
veterán
"A gyereked szenvedeset egyebkent se tudod kikuszobolni. Ha otevesen lebenul derektol lefele, mit csinalsz vele? Eldobod?"
Ha lehet tudni előre, akkor ki lehet küszöbölni, születése után nyilván már nem tudod, hogy mi fog történni, kár is ezen agyalni.Vannak itt kategóriák. Ha egész életében fizikai fájdalmai vannak, akkor szerintem nincs miről beszélni. Szellemi fogyatékosság esetén az alany általában nem érzi, hogy más lenne. Szülőként persze szar megélni, de a gyerek kvázi nem szenved.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egészséges anyaként lehet másik gyereked, akkor kár bevállalni. A gyerek is szenved és a szülei is, kvázi egész életében -> semmi értelme a dolognak, bármilyen kegyetlenül is hangzik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon G8, i7-10510U, 16GB, 1TB SSD, 4K kijelző + WWAN
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest