Hirdetés
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- ldave: New Game Blitz - 2026
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
-
LOGOUT
Játékajánló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
válasz
üzenetére
Több éve? Több éve van appgratis?
Appgratis keretében vetted meg több éve, pár hónapja felraktad újra és teljes verziós lett a program?
Mondjuk a mai programot én is felraktam. Majd törlöm és feltelepítem újra pár nap múlva.
Megnézem akkor is a teljes verziós programot rakja-e vissza. Szerintem kizárt mivel nem kapcsolja a Google accounthoz, hogy neked a teljes volt meg. -
pigster
senior tag
válasz
üzenetére
Neked lehet, hogy nonszensz, de van egy tab, amit a gyerekek is használnak, nem akarom azon beállítani azt a fiókot, amit emailezéshez használok.
Plusz: a vásárolt dolgokat tetszőleges számú készülékre lehet/szabad telepíteni. Van három telefonunk, meg egy tab. A telefonokon külön-külön be van állítva mindenkinek a saját e-mail címe, plusz még az ami csak vásárlásra van. Így egy vásárlással akár több készülékre is felrakhatom az appokat. Ha nem így lenne, akkor minden készülékre külön meg kéne venni. -
Rx
aktív tag
válasz
üzenetére
Nem tudom, sajnos nem rémlik, hogy állítottam volna be pin kódot.
Eddig alapból elmentette a jelszót, most hogy újra vásárolnék egy olyan ablak ugrik be amiben ezek vannak:Jelszó megerősítése
xxxxxxxxxxxx@gmail.com
[Google-jelszó] <---ide kéne beírni de semmit nem fogad el
Ok Mégse -
edward2
addikt
válasz
üzenetére
Tudom mennyi 2.5€ semmiség, de pont ezzel kell vigyázni. Nulla értékű appokra eldobál ember 50+ eurót. Továbbá azt is érdemes szem előtt tartani, hogy jobb játékok is vannak pl ennyiért és ehhez képest mennyi a 2.5. Meg jó esetben egy flashes weboldalon csomó ilyen szintű játékért pénzt nem adott volna az ember egy nem is olyan távoli múltban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Androidos játékok
● Tilos a warez!
- Dell notebook topic
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Kutya topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Remek áron dobozos új Asus Tuf Gaming FX507VV/i7-13620H 16GB 512 SSD Nvidia RTX 4060 144Hz garancia
- 24"-os Philips 246V Full HD monitor akciÓÓ!
- 14"-os 5.gen core i5 Dell notebook kiárusítás! AkciÓÓ
- Dobozos ÚJ Lenovo Legion 5 2.5K OLED i7-13650HX 32gb ddr5 1 TB RTX 5070 Garancia
- SAMSUNG (LS34C500GAUXEN) 34 " GAMER WIDE MONITOR ! AKCIÓ
- Katonai Rugged laptopok Panasonic Toughbook 5-6. gen gar.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
- 27% - ASUS ROG Strix XG27ACS Monitor! 2560x1440 / 1ms / 180Hz / G-Sync / FreeSync
- Lenovo L13 G2 Core i5 1135G7 Intel Iris XE 8Gb Ram 256Gb NVMe SSD Boltból Garanciával Számlával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest