Hirdetés
- 5¼ floppy meghajtó izzítás 30 év pihi után
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Mindent a StreamSharkról!
- Szólánc.
- ID&Trust létezik vagy csak álcég?
- MárkaLánc
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
-
LOGOUT.hu
Android felhasználók OFF topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
válasz Quqesz #22423 üzenetére
Neked aktualisan a G6 vagy a V20 lenne a megfelelo, persze miutan baratibbra lemegy az ara (jelen esetben most csak a V20nak...).
Sajna a fizetesem nem engedi meg hogy vehessek kp-ra telot. Mashogyan meg nem tudok szerezni, kenytelen vagyok varni 1 evet..
Vajon a G3 eseteben elhet-e a csereutalvany lehetosege, ha majd 3x-ra is visszaviszem keretrepedessel? Mert most fel ev alatt 2x-ra repedt meg, es ha igy tartja ezt az utemet, akkor meg gari elott ujra elrepedhet, amivel ismet bevinnem (persze tul szep hogy igaz legyen, de hatha..)
Ha megsem, akkor amint nekem lejar a G4 husegje, a G5-t fuggetlenitem, es levaltja a G3-at, ami masodlagosnak maradna szinten kifuggetlenitve, en meg kihozom az akkori friss G6-ot.. Persze megint elso szeriast fognek ki, ahogy eddig is (4 is a legelsok kozul volt, az 5 is a legelso gyartasbol valo)Hulye elkepzeles mi?
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Suzuki topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Ez lesz a legolcsóbb Snapdragon 8 Elite modell idén
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kimaxolta az Apple az M4-as SoC-családot
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Vivobook Pro N580VD 15.6" FHD IPS i7-7700HQ GTX 1050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Google Pixel 8A 128GB Porcealin, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, 1 Év Garancia
- MSI Z370-A PRO
- SSD többféle, sata 2,5"
- Apple Watch Ultra 2 49mm Black Titanium Black TL M/L, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest