- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
Nah, Én is megvettem az ADW-t, hogy meglegyen.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
aggleány #1572 üzenetére
Hooopppáá... Megtaláltam a régi avatar forrását.
Tedd el emlékbe.
.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1559 üzenetére
Nekem jó ez így...
Nem vagyok lusta menübe lépni..
LP-t meg megszoktam, Nekem jó.. Ha lesz Plus leértékelve, akkor azt majd megveszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1557 üzenetére
Nemkő.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Tyű.. Mi lett az FB kliensből.....
Reggelt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1542 üzenetére
Tudom, láttam, hogy sms-ből meg fb-ből, meg akár gmail-ből is tanul.. de engem zavar h írja a szavakat..
Nagyobb lenne a kijelző, lehet nem zavarna, de minin azért zavaró.
Ez olyan mint a T9, rühellem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
Rákérdezek itt is, mert szoftveres totyikba nem kapok választ.
Szóval, SwiftKey X Keyboard-ban ki lehet kapcsolni valahogy az ajánlott szavakat? Tehát, amikor pl. az üzenet területre "bökök", akkor ne írjon Nekem semmiféle javasolt szót, akkor sem ha elkezdek írni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1526 üzenetére
Jó hát na.. Most erre majdnem mondtam valamit, de inkább nem, mert aztán még jönnek durrogni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1524 üzenetére
Coospace.
Itt meg van a kihívás.. Ki kell menteni a vázlatot a prenzentációból, ha nincs benne kép, és át kell szerkeszteni.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1522 üzenetére
Wehehe, jó hát na.. Nők..
Nekem haver mutatta, hogy ugye van iOS-re, meg Android-ra.
Wehh, lol...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1520 üzenetére
Más játék Nekem nem kell, elvagyok az AngryBirds-el.. Ha a Cut The Rope-ot leértékelik, azt még megveszem.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1518 üzenetére
Jah nem is azért, csak nme tudtam, hogy elsőre van ilyen.
Nah.. Ebből a szezonból engem csak a BW érdekel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1514 üzenetére
És honnan lehet tudni, hogy levásárolhatom-e az az 1$-t?
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1499 üzenetére
Azmimár..
Annak mi volt a baja?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1497 üzenetére
Kinézik belőled, h vidéki vagy, és ezért sz*patnak.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1495 üzenetére
Jajaja, tudom..
De ez mi már... Szükséged van a pénzre, valszeg azért akarod felvenni... Aztán persze, kiadni nem lehet, hát menjenek már.. Mert oké, nem vonja le a kártyádról, de akkor is.. Hívnák ki azt aki bepakolta a címleteket, és csinálják meg..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1493 üzenetére
Innentől 10 napig kell lesni, lehet lesznek még jó dolgok.
Én figyelni fogok, el is mentettem az oldalt.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1490 üzenetére
Pfff... Az szép.. Amúgymeg, a fiókon belüli kp felvételért is fizetni kell.. Vagy már nem?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
FET-MEN #1479 üzenetére
Naigen, csak ha kell, akkor havi 5 nem sok mindenre elég...
Paper camera sztem egy rohadt jó alkalmazás, csak nem tudom megvenni a Samu minire..
Soundhound-ot megvettem Én is.
Meg a Swift-et. Majd kipróbálom.
(#1480) nggabi: Ott a webkártya pl.. Oké név,cím, telószám kell oda is.. De ez már megy akkor is ha bankkártyával fizetsz.. Amúgymeg Google Wallet-ból kitörölhető a kártya adata.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1412 üzenetére
Vegyél hátécsét.
Legalább majd naplózza, hogy mit hallgatsz rajta.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1381 üzenetére
Én nem azon "akadtam fenn", hanem azon, hogy ez nyíltan az android-ot húzza le, de ez nem az android sara, hanem a HTC-jé.
Amúgy persze, Google, MS, szinte biztosan az Apple is valamilyen szinten.. Dehát ott vannak a bankkártya használatok, és a többi...Amik ugye elvileg "privát" dolgok, dehát ugye mennyi mindent tudnak következtetni belőle.
De amúgy persze, hívások rögzítve vannak, sanszosan az SMS-eket is elő tudják szerintem szedni, ha muszáj.
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1309 üzenetére
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1305 üzenetére
Szerzek rá fehér elő-hátlapot, odaadom Neki, hogy adja oda Neked, észre sem veszed a különbséget.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Heimdallr75 #1296 üzenetére
Wehehehe.
Én odaadom a Mini-t a Defy-ért.
-
hackeeeee
Jómunkásember
Ocsmánynak nem ocsmány, csak nem szép... Először Én is azt mondtam rá, hogy ocsmány, de amióta van ilyen telóm, azóta már rájöttem, hogy nem ocsmány, csak nem szép..Hiába volt szebb a GT540, örültem, hogy megszabadultam tőle.
A gyári 2.3.4 szerintem épp elég ebben az árkategóriában, és személy szerint, Én azt hülyézném le, aki képes lenne egy olyan készülékre még ráfizetni, amihez régebbi a hivatalos, utolsó kiadott rom. Hiába szinte ugyan az a két készülék, a hivatalos Ginger szerintem épp megéri azt a pénzt, amivel többe kerül, hiába csúnyább a kijelző...
-
hackeeeee
Jómunkásember
Hát, fail..
Főként az árakat nézve.
25k körül mennek a Samsung Mini-k, X8-ak meg 15-20k között.. Feltéve ha tényleg el is akarod adni, nem csak (majdelviszikegyszerként) hirdeted.. Szal ebből kiindulva Én azt mondom, hogy +5k az x8-ra, az lenne "reális".
Ugyan ez van a GT540-nel is.. ha ráérsz hirdetni, hirdetheted 20k körül, de sosem fog elmenni, 12-15k körül megy használtként, ennyi az ára..
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan Samsung Galaxy A17 5G 8/256GB Dual sim mobiltelefon
- Logitech PRO X TKL (Rose) Vadi új, bontatlan, számlával - garanciával
- Apple AirPods Pro 3 - bontatlan, új - 1 év Apple garancia
- iPhone 17 - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, független - 1év Apple garancia - Szept 20.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest