Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
magmakocka
aktív tag
válasz
nyisziati
üzenetére
mind1.... Nincs pénzünk A+++ telefonokat venni. Mindig is az alsó kategóriában vagyunk. Ne ezen menjen a vita! Valami ROM nincsen erre a tabletre? Alcatel ONETOUCH p310x, mert ami rajta van 700MB RAM-ot leeszik a rendszerből, de nem írja ki, hogy mi eszik ennyit. A tabletot resetelni is szoktam. A neten meg semmi hír sincsen szinte erről a tabletről.

Egyébként a családban 4-en vagyunk és mindenkinek van telefonja + az anyám. A hugom Huawei P8 Lite-t kapott pedig csak facebookra használja a kicsikét.
-
beg
veterán
válasz
nyisziati
üzenetére
Nem és nem ez a cél. Csak a korlátokkal kell tisztában lenni és mindent aszerint kezelni, elvárni.
Én is vettem már 20 ezerért telefont kínából, mert a helyzet akkor úgy kívánta, de nem akartam vele a világot megváltani, örültem hogy a tárcsázó megnyílt és nem fagyott le a hívás végén.
De nem vártam tőle flagship fürgeséget. -
magmakocka
aktív tag
válasz
nyisziati
üzenetére
"256 mega swapot mindenképp dobj fel rá."
Ezt menet közben irtam, de az a poén, hogy a swap magától létezik ezen a telefonon, pedig a telefon nincsen rootolva!

Egyébként ezt a telefont nyertem "videótanár.hu" oldalon. Örülök annak, hogy van egy telefonom!

"Egyébként a CM sokkal gyorsabb, mint a gyári rendszer, ha ez neked nem elég, inkább cseréld le a telót. Én is ezért váltottam a THL-re, mert már nem bírtam idegekkel a lassúságát."
Erre válaszolva azt gondolom, hogy igen a CM tényleg gyorsabb, de ami erre a telefonra készült ROM, az valami botrányosan teli van hibával! ugyebár nem a cyanogen készitői készitették...
Ó jutott eszembe ez a telefon egyedi azonositóval rendelkezik, régió szerint gr (greenland) :
Y360-U61V100R001C577B107
-
aytukabozs
addikt
válasz
nyisziati
üzenetére
XDA vonatkozó topicjában nem próbáltad még?
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Battlefield 6
- Lexus, Toyota topik
- Óra topik
- Konteó topic
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Prohardver app (nem hivatalos)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A53 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Sony Xperia 1V / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- S. Mario PC! Hogy fusson a Super Mario! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3644, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest