Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: Fred
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
-
LOGOUT
Android dual SIM szakmai mélyvíz
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"honnan vegyek telefont"
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemethb87
csendes tag
Sziasztok!
Cappa72 tanácsára áthozom a témát a másik android dual sim topikból
Arról lenne szó, hogy rendeltem egy ilyet, még a korábbi akciójukól:
http://www.aliexpress.com/item/Original-N9106-10-inch-3G-android-quad-core-phone-call-tablet-pc-1280x800-android-4-4/32257973124.htmlA gép jól működik az kaptam amit ennyiért vártam, amire kell megfelelő lenne ha gapps menne és kínai szoftverek nem lennének.
WIN7 alatt próbálkoztam vele. Szerettem volna először root-olni. Kipróbáltam szinte az összes programot, app-ot amivel lehetne root-olni egyik sem járt sikerrel.
MTKDroid tools 2.5.3 az eszköz factory módban indítva elkezdi betölteni az eszköz adatait de nem tölt be mindet és a program nem válaszol csak dolgozik. Ezt ugyanúgy csinálja más pc-s root programnál is hogy próbálja root-olni és egyszerűen nem történik semmit vagy egyszerűen nem rootolja. Hagytam menni 1 órát nem tötént semmi utána lecsatlakoztattam.
Ha bekapcsolt állapotában van az eszköz szépen betölti az adatokat, scatter file mentést is lehet vele csinálni, viszont mást nem enged és ezt írja: "ATTENTION! Fake Hardware in kernel or firmware doesn't correspond to phone!" Ezzel lehet valamit kezdeni?
Factory és bekapcsolt módban egyébként más adatokat hoz kivéve, hogy MT6572-ről van szó. Ami ugye a hirdetés szerint MT6582
Ha van ötletetek megköszönném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Battlefield 6
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- A Synology visszatáncolt a saját márkás HDD-k megkövetelésének kapcsán
- Trollok komolyan
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iOS alkalmazások
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop // 7-10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT OCF 16GB Zalman Z1 PLUS CM 1200W
- LG UltraFine 4K és Smart Monitorok -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest