Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- Bitfenix Outlaw
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
SzekeresPeti
tag
válasz
Istju #140014 üzenetére
"HA készüléket vásárolsz, most az alap a 4GB RAM. HA ennél olcsóbbat akarsz, a legalsó minimum 3GB."
Milyen szempontból alap? Általános felhasználás szempontjából? Mert az pl. engem nem érint. Nem akarok játszani, facebookozni rajta meg feltelepíteni 100 alkalmazást.. A gránit bank eBank appját akarom futtatni rajta, meg a Revolutot. Ennyi. Ezeket is csak 2-3 havonta akarom használni, amikor pénzt utalok a fizetési számlámról egy brókercégnek. Annak a folyamatnak is ami részét lehet, inkább PC-n intézem.
"A legjobb választás az lenne, ha van valamelyik ismerősödnek olyan készüléke, amit venni szeretnél, és azon lefuttatnád a SAFETYNET check alkalmazást."
Nincs olyan ismerősöm. A különböző típusú mobiltelefonokról sehol nem írják, milyen szintűek a rájuk telepített rendszerek biztonsági szempontból? -
SzekeresPeti
tag
Ezt már alkalmasnak találjátok? :
-
SzekeresPeti
tag
Feltelepítettem a Magiskot, de semmi nem változott. Gondolod, ha új ROM-ot telepítek azzal lesz egy biztonságos telefonom, amin bankolhatok? Egyébként nem akarok én olyan sok mindent bankolni vele. Pár Gránitos appot szeretnék, pl. azt, amivel állítani tudom a költhető pénz mennyiségét (ez önmagában egy biztonsági dolog), meg az ingyenes ISMS szolgáltatást, h kapjak értesítést az egyenleg változásáról. Plusz revolutoznék is. Ilyen teljesen mobilon intézett netes bevásárlásokat, meg bankkártya helyett telefonnal fizetéseket biztosan nem akarok telefonnal intézni. Az a baj, hogy még nem nagyon értek hozzá (ez életem első okostelefonja) ezért nem látom még át nagyon hogy mit kellene tennem.
-
SzekeresPeti
tag
Sziasztok! A héten vettem egy Haier Alpha A1-est újracsomagolva 11 ezerért. Arra kellene csak hogy rárakjak pár banki applikációt amit pár havonta használnék átutaláskor, meg hogy a melóhelyen ráérős időben olvasgassak rajta vmit, ezért nem is akartam drágát venni.
Próbáltam feltenni rá az első applikációt, erre ezt írta ki:
"Az ön telefonján az operációs rendszer nem a gyári állapotában található. Sajnos így nem használhatja a gránit videobank alkalmazást."
Ilyenkor mit lehet tenni? Egyáltalán nem értek az okostelefonokhoz, sosem volt eddig. Az Android verziója rajta 8.1.0. ha ez számít.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone SE 2020 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4441
- iPhone 11 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 82%/p4440
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad P1 G7
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3346, 100% Akkumulátor
- IPhone 12 Mini 64GB Szép Állapot! Akku:100% 6 hó jótállás
- Eladó karcmentes Realme 8 4/64GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest