Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szirodroid
csendes tag
válasz
Graphics
üzenetére
OK. Kösz a segítséget!
Gáz azéé van szerintem ezzel a telóval. Semmiből nem kellene kidobnia csak úgy... A rigolyás hölgyé akinek a THL-jét váltotta le, ragaszkodik ahhoz a 3D-s élő háttérért, amit az előző sztenderdből tudott.
Gyakorlatilag egyetlen élő hátteret nem tud megtartani az előre telepítetteken kívül :-(( -
szirodroid
csendes tag
-
szirodroid
csendes tag
válasz
Graphics
üzenetére
Köszönöm!
Az igazság az, hogy nekem megfelelne, de egy idősebb hölgy alkalmazott irodai mobilját váltottuk le (THL T6C) erre és teljesen fel van háborodva. Mondtam neki, jobb lesz ez...
Meg fog ölni!
Nem vagyok túl nagy adroidos ezért halkan kérdezem, nincs valami magyar kontakt app a Play-ben, amivel leszerelhetném az "öreglányt"? :-))) -
szirodroid
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni!
Adott egy Infocus M560 (V5) amivel majdnem minden OK.
A gondom az, hogy csak részben lett magyar menüje. Gyakorlatilag olyan 80%-ban magyar a többi angol.
Pl. a kontakt kezelés full angol, a beállításokban is a nyelv részben angol iil. magyar.
Van lehetőség ennek a javítására? Esetleg egy későbbi szoftverfrissítés megoldhatja ezt?
Köszönöm előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad P1 Gen2 intel i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD 15,6" 4K OLED TOUCH 1 év garancia
- ASUS RTX 5080 ROG ASTRAL OC 16GB GDDR7 eladó garanciával! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest