- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jlasz
csendes tag
Kedve Forum társak!
Szeretnék egy dual sim-es telefont vásárolni, végigböngészve a fórumot, ill. a kínálatot tökéletesen megfelel egy noname kínai telefon, csak egy dolog zavar és ez a tudatlanságomból adódik, mégpedig ha androidos telefont szeretnék akkor egyből buherálni kell( magyarosítás, rom csere stb.), és ehhez én nem értek, a kérdésem az hogy a Jawa op. rendszerű telefonokról mi a véleményetek vagy tudtok olyan helyet , ismerőst aki kínál androidos telefont felszerelve minden jóval, úgymond konyhakészen.
Előre is köszönöm
-
jlasz
csendes tag
köszi a választ
-
jlasz
csendes tag
Engem is érdekelne egy Jiayu G3, ha valakit érdekel és akar magának is rendelni akkor közösen rendelhetnénk , nem tudom hogy ha ez jelent valami előnyt, pl. szállítási költség stb. ez csak egy ötlet
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 256GB gyári független megkímélt kiváló akku
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung A56 5g 128gb garancia bontatlan
- Satechi 200w USB-C 6-port PD GAN - UK / Számla / Garancia /
- Samsung Galaxy A04s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest