- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- tordaitibi: Chatcontrol
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cicavizio
csendes tag
válasz
kosturica #27492 üzenetére
Először is nagyon szépen köszönöm a segítséget!Igen feljegyeztem,mert olvastam kicsit én is!
Egyébként ezzel lehetett a gond,de most h minden oké a telóval,nem nagyon akarok mókolni,nem is nagyon van rá időm,de ha megúnom,vagy lesz kicsit több szabad időm akkor megcsinálom!
Az akkum is rendbe jött,tegnap du 2 óta,folyamatos mobilnet,1óra telefonálás,kicsi játék 49%on az aksi!Ez az érték szerintem nagyon rendben van! -
cicavizio
csendes tag
válasz
Peaceliker #27458 üzenetére
nem előre telepített volt!
-
cicavizio
csendes tag
válasz
citkar #27449 üzenetére
jómagam is "szekrény"vagyok!
Most csináltam egy FR-t és minden oké lett!Nem nagyon értem a dolgot mert már csináltam 3x de most jó lett!AnTuTu 129901 pont!Az akkut meg hamarosan kipróbálom!
Egyenlőre KÖSZÖNÖM MINDENKINEK A SEGÍTSÉGET ÉS ELNÉZÉST KÉREK AKIVEL BUNKÓ VOLTAM! -
cicavizio
csendes tag
válasz
Depression #27441 üzenetére
Goophonei9
Modello Goophone i9
FCCID*******
SSN:-******
ALIMENTACION:3,8V...;3500mhA
PRODUCTO COREANO/KOREAN PRODUCT
Ez van az akksi alatt -
cicavizio
csendes tag
válasz
Depression #27441 üzenetére
oké elfogadom,csak most jelenleg úgy néz ki,h kidobtam 60 ezret!kicsit ideges vagyok!Hogyan tudom megnézni az eredetiségét?
-
cicavizio
csendes tag
na akkor egy kis segítséget kérnék SPtools-al kapcsolatban!Valamiért nem indul el a flash!mindent úgy csinálok ahogyan le van írva mégsem indul el!ötletek?
Válaszokat előre is köszönöm és megkérném azon kedves Fórumozó társaim akik klónnak vélik a telefon,h kicsit hanyagolják az ilyen jellegű kommenteket!KÖSZÖNÖM! -
cicavizio
csendes tag
válasz
Depression #27423 üzenetére
egy sráctól vettem!Nagyon reménykedem h nem
-
cicavizio
csendes tag
válasz
kosturica #27317 üzenetére
köszönöm szépen!Egyre rosszabb a dolog most 10 perc netezéssel 10%ot merült a teló!Valami biztosan nem OK,ugyanis antutuban is 5800pont körül teljesít!!!megpróbálom ezt a romot,ha nem javul érdemben eladom a telefont!Sokat mókoltam annó a Defy-vel,remélem meg tudom majd csinálni!
-
cicavizio
csendes tag
Ja még azt is hozzá tenném h meghülyül a kijelző ha töltőn van,akk használhatatlan a telefon,ha csak meg akarom nézni az időt akk már valamit érzékel a kijelzőm és megnyitja a kamerát vagy valami mást.
remélem lesz majd valami rom ami javít ezeken,ha nem akkor kénytelen leszek eladni,földhöz vágni,megfürdetni vagy egyéb pusztító dolgot művelni vele...:@
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Akku: 83%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 14T Pro (használt, Független, 512 GB, 12 GB RAM, szürke)
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A71
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Félgép-i7-12700K / MSI MAG B760 TOMAHAWK / 32GB 5600MHz
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/512GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest