- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bambano: Bambanő háza tája
- mefistofeles: Hoppá, veterán lettem!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
etelex
csendes tag
Sziasztok,
Alaplapot keresek Amoi N828-ba. Ha valakinek tört telefonja van és az alaplap ép, az is szóba jöhet, ha reális az ár.
Előre is köszi!
Különben ez a második N828 a családban, de hang nélkül érkezett. Végigindoltam, ha olcsóbban tudok bele venni egy alaplapot, mint a visszaposta költsége, akkor jobban jövök ki, tehát nem erőltetem a garit.
Az biztos, hogy alaplap cserétől meggyógyul, mert tegnap éjjel beleszuszakoltam az enyémből valót és lett hang - pár percig, mert utána azért visszavettem az alaplapot :-)
A hiba ellenére szerintem nagyon jó teló. A szerviz "kicsit" macerás lesz, de még ezzel együtt is jobban tetszik, mint valami márkás (a korábbi Samsunggal is szívtam szerviz ügyben, ráadásul még sokba is került...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Energiaital topic
- Anime filmek és sorozatok
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nők, nőügyek (18+)
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" M3 2024 24GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest