Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: VGA-im eddig - képekkel bővítve
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tazmanka
csendes tag
Megtetszettek ezek a kínai telók. Épp telefonvásárlás előtt állok, a legfőbb szempont, hogy minimum hd ips kijelző és amiről, nem igazán találtam semmi lényegest és amiatt kérdezek az jó külső hangszóró (esetleg stereo). Emiatt nem váltottam le idáig a nokia 5800ám, és szeretnék valami hasonlóan jó hangzásvilággal rendelkező telefont. Tudnátok ajánlani e szempontok alapján nekem? Köszönöm előre is!
-
tazmanka
csendes tag
Megtetszettek a kínai telefonok, most a Jiayu g3t-t nézegettem, igazából ami fontos lenne a zenei rész és a böngészés meg a nagy akkumulátor idő. Az utolsó 2 rendben viszont a zenei részről nem sokat tudok. Ami leginkább érdekelne, hogy külső hangszorója hogyan szól, nokia 5800 valamint se xperia play után szintén olyat szeretnék ami hasonló hangzással rendelkezik és vannak basszusok is benne. Úgy általában is érdekelne h. melyik kínai androidos teló rendelkezik a legjobb hangzással, azért is írtam ebbe a topicba. Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Revolut
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AliExpress tapasztalatok
- Apple asztali gépek
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Eladó egy remek állapotban lévő Samsung Galaxy Z Flip6 (512GB) okostelefon (garanciás)
- SAMSUNG GALAXY Z FOLD6 12G/256GB, MÉG TÖBB MINT 24 HÓ GAR, ( MM VÁSÁRLÁS ) ÜZLETBŐL
- Hétfőig 84.500 Ft!! - Apple Iphone 12 PRO 128 GB
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G - 6/128 - kék
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/256GB 2028.07.18-ig Samsung Garanciával (Bravophone) Akku 100%
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Bomba ár! Dell Latitude 7330 - i5-1235U I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest