Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Yézi: Blekk Frájdéj
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atee_13
őstag
-
Ajánlott levélként adtad fel? Ha igen, akkor próbáld meg a blankettát beküldeni nekik, htha elfogadják (nem kell elfogadniuk, de volt már rá példa, hogy megtették). Egyébként amikor postázod, akkor lehet kérni a postán egy papírt, ami igazolja, hogy innen küldted vissza javításra (nem emlékszem a nevére). Olyat nem kértél a postán? Azzal lehet igazolni, hogy ne kelljen fizetni megint.
-
Én is agyaltam rajta, pont a 20USD kedvezmény miatt, csak nem tudom meggyőzni magam, hogy miért vegyek egyet. Gyorsabb, erősebb nem nagyon lesz a telefon az általam használt programok esetén (az MTK6589 + 1GB RAM vs MTK6589T + 2GB RAM esetén sem láttam semmi különbséget, mivel nem használok semmi olyat).
Szóval azon kívül, hogy elmondhatom magamnak, hogy most már 8 mag van benne és 1,7GHz-en is képesek pörögni, más okot még nem találtam arra, hogy vegyek újat. Egyébként és a Neken N6+ és a Note klón N3+ készülékeket nézegettem... -
Sanyaman
tag
Na igen, de a THL kint nem számít noname garázs gyártónak, legalábbis eddig korrekten tüntettek fel minden infót a cuccaikról, ha jól emlékszem. Ezért nem értem most ezt az akksi méretkülönbséget. A vonalkód meg lehet szimplán egy sorozatszám is szerintem. És igen, tényleg itt is a méret számít.

Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 15 Infinite Black 16/512 GB EU Alza számla
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S25 5G 12/256GB Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- Apple iPhone 16e 128GB Fehér Színben Kártya-független,12 Hónap Garancia,Bontatlan
- IPhone 15 Pro Max !! 512 GB !! Natur Titan
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest