Hirdetés
- hcl: Mér' nem mér?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- Gurulunk, WAZE?!
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikuland
tag
-
Jazz
veterán
És hogyan lehet egy alkalmazásból bezárással kilépni? Mintha a win-be x-el bezárnád az ablakot.
(#5540) robit1973: jé, most nézem hogy hiányzik a telepítő CD. Te kaptál? Rádugtam PC-re de nem ismeri fel, és a memóriát sem lehet elérni mint USB eszközt, pedig két meghajtó is megjelent. (megoldva, engedélyezni kellett a telefonba)
Az USB Debugging mode az mi? -
hevizms
addikt
Fogalmam sincs mennyivel kisebb,mert még nem jártam note közelében,az biztos hogy ez az 5" ez qrva nagy.Nekem már kicsit túlzó is.
Ha most ezt eladnám mondjuk,tuti kisebbet vennék.
Az előző 4,3" volt,ebből kiindulva nekem a 4,7" lenne jó.De ez természetesen szubjektiv dolog. -
kugli81
aktív tag
-
hevizms
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- ÁRCSÖKKENTÉS Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

a lényeg akkor tuti jön a cumod nekem még sose volt gondom....