Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keeperv85
nagyúr
válasz
svgyula
üzenetére
Ennek semmi köze a mókolt romokhoz! Ennek egyetlen oka van: kőkemény user error! Hogy miért? Tessék szépen megnézni mi marad a kalibrációból NVRAM format után! Semmi? IMEI? Az nincs... IMSI? Az sincs...MAC címek? Ez kakukktojás, tessék vigyázni... ez gyárilag sincs... Proximity sensor? Nincs... éééés... akkor miért kéne legyen touch? Ugyan már...

Csak én legalább 300-szor mondtam el, hogy:
!!!!!TILOS A FORMAT+ALL OPCIÓT HASZNÁLNI A FLASHTOOL ALATT!!!!!
Az NEM usereknek van ott!
-
Gwent1
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a választ. A gond, hogy ezen már túl vagyok sajnos azzal sem megy ezért nincs ötletem.Nem értem, hogy teljes romcsere (format+download és frimware update) ellenére valahol mégis megtartja a hibát. És azért tettem ki több fórumra hátha valaki nem olvassa az összeset.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 17 Pro 1TB, Bontatlan
- Xiaomi 13T 8/256 kék, hibátlan
- Samsung Galaxy S23 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB Zalman T4 PLUS A-Data 750W
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest