Hirdetés
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
petike2014
aktív tag
válasz
Graphics
üzenetére
7320-al annyi a gond,hogy a közelség érzékelőt a gyári romon kívül semmi nem támogatja, a gyári rom-ban restartonként újra kell kalibrálni, az usb hibakeresést szintén restartonként a fejlesztői menüben ki kell kapcsolni másképpen nem ismeri fel semmi a telefon tárhelyét. Persze emellett vagy 100 pozitív tulajdonsága van (hangminőség,üzemidő,kijelző,kamera+led ereje,gps)
DG800-at meg berendeltem, kb 50 videót, 300 forumot olvastam el
, legjobb ár/értéknek tűnt 5" alatt. Bizakodom, majd kiderül. Amúgy sok gond az MTK platform és a 4.4 doird miatt van ...., kiforratlanok még így egybecsomagolva. HW gondról sehol nem olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Filmvilág
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Szuperlatívuszokban beszél az új szervermemóriájáról a Samsung
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Blue- 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4067,94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, legjobb ár/értéknek tűnt 5" alatt. Bizakodom, majd kiderül. Amúgy sok gond az MTK platform és a 4.4 doird miatt van ...., kiforratlanok még így egybecsomagolva. HW gondról sehol nem olvastam.