Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lomha 8V
addikt
válasz
WOT-H-A-C
üzenetére
Persze, csodát nem várok egyiktől sem.
Az előző telefonjaimmal szerencsém volt, azokban olyan hibák voltak, amik nem érdekeltek.
Sajnos nincs topik a telefonhoz (a sajátja itt a Mobilarénán döglött). Angol nyelven sem találtam, láttam egy két lengyel meg cseh topikot, de amennyire ki tudtam venni, ott sem ilyesmiről volt szó. Kiderítettem, hogy Lava néven is jelentek meg Prestigiok, de a 7600 pont nem. Amúgy nagyon jó telefon, nagyon szeretem, semmiképp nem válnék meg tőle. Ez az egy hátránya, hogy nincs mögötte igazán modder támogatás. Hiába na, ekkora nagy tepsi a legtöbb embernek nem kéne soha. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Egy 20. évfordulós csodaegér fortyog a Razer üstjében
- Anime filmek és sorozatok
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Nézzük élőben a The Game Awards 2025-öt!
- Xbox Series X|S
- PlayStation 5
- RAM topik
- Ingyen és modern rendszerekre szánva tér vissza az Unreal Tournament 2004
- Milyen videókártyát?
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T Magánszemélytől Garanciával
- iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite megkímélt állapotban eladó!
- Utolsó darabok ezen az áron! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black
- Samsung Galaxy A56 8/128 GB szürke garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE B650M R7 8700F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6800 16GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Az előző telefonjaimmal szerencsém volt, azokban olyan hibák voltak, amik nem érdekeltek.
Sajnos nincs topik a telefonhoz (a sajátja itt a Mobilarénán döglött). Angol nyelven sem találtam, láttam egy két lengyel meg cseh topikot, de amennyire ki tudtam venni, ott sem ilyesmiről volt szó. Kiderítettem, hogy Lava néven is jelentek meg Prestigiok, de a 7600 pont nem. Amúgy nagyon jó telefon, nagyon szeretem, semmiképp nem válnék meg tőle. Ez az egy hátránya, hogy nincs mögötte igazán modder támogatás. Hiába na, ekkora nagy tepsi a legtöbb embernek nem kéne soha.