Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bolcsodal
addikt
válasz
cappa72
üzenetére
A kihasznált funkciók tekintetében tökmindegy, hogy android/iOS/WinPhone....vagy működik vagy nem.
Androidos telóm volt eddig ACER E350, szóval tudom milyen babrálni. Viszont Win 8.1 fut az asztali PC-men, egyszerűbb lenne az életem SkyDrive miatt (mondjuk Dropbox-ot is használok, az meg androidon is elérhető).
Volt már WayteQ cuccom is (xTab50...még megvan, napok kérdése). Amire használnám Telefonálás/3G/Navigáció/Zenehallgatás. Sygic-et ismerem, van tapasztalatom a Nokia Here-t nem...
Mindkettőben megvan minden, amire szükségem van. Talán a WayteQ méretei riasztóak lehetnek. Az oprendszer sebességén segíthet az 1GB RAM, viszont a Win 8.1 szépen optimalizált 512MB RAM-ra is.
Buknám a vásárolt Google Play-es Appokat nyilván, de most kicsit elgondolkoztam a Luminán.

"Nem-androidos telefont az vegyen, aki nem szereti a rendszert babrálni." Ez igen erős csúsztatás szerintem. Sok kedvem nincs most babrálni custom ROM-okkal (Mondjuk az ACER-nél sem kellett), szeretném ha bekapcsolnám és szó nélkül működne minden.
Mellesleg gyanítom, hogy a kamera is jobb a Lumina-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Motoros topic
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- További aktív témák...
- Google Pixel 9 Pro XL 256GB Gari: 2028.04
- UTOLSÓ A KÉSZLETEN! - ÚJ, bontatlan iPhone 17 AIR 256GB AZONNAL! - Space Black -
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 Mini 128GB Független/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4549
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2660v4 (28c/56t, 2.0/3.2GHz), 96GB RAM, 4x1G, áfás
- Motorola Edge 40 / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest