- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh - Újabb tapasztalatok - fogyasztás és hatótáv
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
maj-viktor
őstag
válasz
Gabócza #72773 üzenetére
Képbe vagyok ezzel a "trükkel", de itt fordítva van! A "hülye" eladó jelöli be, hogy létrejött ergó jutalékot kell fizetni az el nem adott termék után! Nézd már meg az értékelésit...
/szerk
(#72775) Laza...
Nem akarom védeni a vaterát, de a fizetési határidő lejárta után 2-3-4 héttel adják csak át "behajtónak" az összeget... Szerintem az baráti idő! Mivel a számla kelte után 2hét a fizetési határidő és utána még 2hét "türelmi időszak van", ergó 1hónapig van időd befizetni a számlát! De aki nem tudja elfogadni, hogy az aukciós oldal jutalékos, az szerintem ne áruljon rajta... vannak ingyenes apróhirdetési oldalak is (olx - jofogas) gyérebb látogatószámmal...
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest