Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kgymac

őstag

válasz margithid #68318 üzenetére

MIUI passz, nekem nem tetszik a felülete.

W8/1GB/4GB-m van (HD-s, a fullHD-ről lebeszéltem magam), nem nagyon akadozik, pedig fel van díszítve a karácsonyfa rendesen. BT-n szokott előfordulni, hogy 3-4 nap erős használat (zenehallgatás, időben sok net [opera classic], esetleg mx playeres filmnézés, naná hogy kínai filmeket, lehetőleg eredeti hanggal BT-n, felirattal :)) után a poweramp fél-egy mp-re ki-kihagy. Mem takarítás (MemoryCleanUp, W100-ból átmentve, de a gravitybox-é is jó) után általában megjavul, de ha nem, reboot után mindig.
    Az xposed fw telepítése után mintha egy kicsit lassult volna, de még mindig majdnem olyan gyors, mint újonnan. Csak a gravitybox-ot használom vele, pár extra funkciót: lock képernyőn a home kapcsolgatja a zseblámpát, power menü eltüntetése lock képernyőn, az egyébként hiányzó TTS menü pótlása (svox+mariska, nekem még olasz1ben is elég hangos 300%-ra állítva), valamint a hiányzó sim2 üzenet eltüntetése (csak 1 sim-mel használom jelenleg :B 1 sim-es telcsi teszt alapján nem tetszett, zopo c2 vagy thl w8 volt a befutó, az első mtk-s telefon az alca918d [a lányomé volt 6 évesen, csak játszott meg néha felhívta a rokonait: mama1&2, anya] után, de eléggé pozitív volt, hogy merjek rendelni egy ThL-t. Gari miatt engem itt meg szoktak kövezni: mo-i gari beázásra, törésre általában nem jó, akkor meg nem mindegy, hogy kínai a gari is ? Az ára fele/harmada egy hasonló képességű, de új telcsinek. Használt nálam nem játszik, a kinőtt/levetett ruhákat már a szocban is utáltam...)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés