Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kgabi56
tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Szerintem menjél be egy szaküzletbe(Telekom)és ingyért kicserélik.
-
jojoando
aktív tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Okosan semmibe se, mond azt hogy sokszor nem megy a térerő vagy valami, akkor kicserélik ingyen.De szerintem a nagysága is jó indok. Eladófüggően változó.
-
junkpod
nagyúr
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Szombaton még ingyenes volta kártyacsere nekem.
Olyan kártyát kaptam amin én döntöm el melyik formát töröm ki. Mist mêg a nagy kell így a kicsit nem nyomtam ki belőle, még egyben van. Ha megjön a microsimes telo akkor kinyomom és kész.
Ezért ne fizessetek semmilyen gsm boltnak, amíg ki nem nyomtad adapter sem kell, főleg nem 4500-ért... -
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Már úgy érted, mini SIM van, nem? A Westelnél még volt normál SIM, emlékszem azokra az időkre (te jó ég, de régen volt! - vannak még itt ilyen vén trottyok, mint én?)
-
b0bcat
addikt
válasz
Old Gyfland
üzenetére
1-1,5 USD körüli összegért tudsz venni micro SIM vágót, amihez adaptert is adnak, amivel a micro méretűvé vágott SIM kártyád visszahelyezhető a mini ("normál") foglalatba.

-
aytukabozs
addikt
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Telekomnál -ha nem náluk vásárolt teló miatt kell cserélni- akkor úgy rémlik 4500.-
De ahogy felettem is írják, simcutterrel 1 nyisszantás bárelyik telefonosboltban, és ennél tuti olcsóbb lesz.. -
fila
senior tag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
kb. 500-ért méretre vágják neked a régit egy jó telefonos boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Byski Áramláskijelző.
- Felsőkategóriás Gamer PC! Csere-Beszámítás! R9 9800X3D / RTX 5080 16GB / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 512GB / Magyar Bill. (Midnight) www.stylebolt.hu
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest