Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- [K2]: AnyDesk átverés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- VHS digitalizálás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
run4fun
tag
válasz
svgyula
üzenetére
Köszönöm a válaszokat tutis és svgyula!

A mikrofon pozíciója rendben van, többféleképpen próbáltam már mozgatni, de a végeredmény mindig ugyanaz. Ha sikerül találnom egy rossz telót vagy akár alkatrészt (sajnos eddig nem igazán sikerült), akkor még kell egy ügyes szakit is.
Székesfehérváron több szervízboltot is bejártam már (még a ZTE székesfehérvári partnerét is), de egyikőjük sem tudott megoldást nyújtani. -
hungobungo
senior tag
válasz
svgyula
üzenetére
Még hangszóróból sem kell ugyanaz a típus, biztos hogy mikrofonból is elég a hasonló. Műszerész biztosan jobban el tudná magyarázni, de a lényeg hogy nagyjából ugyanazokkal a paraméterekkel rendelkezzen (persze ezt nehéz lemérni, rá sincs írva), meg a kivezetései ugyanott legyenek. Általában rugós lábakkal oldják meg pl. a hangszórókat.
Én egy ezer éves T-mobile Pulse (huawei) telefon hangszóróját tudtam átrakni egy kínai Star V1277 telóba, nem volt ugyanaz a méret, egy picit halkabb lett, de működött.
A gond az, hogy a nokia/érintőgombos időszak még nagyon más alkatrészekkel dolgozott, szerintem most már sokkal több a hasonlóság márkától függetlenül a felhasznált alkatrészeknél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 128/8GB
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12T 8/128GB Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bontatlan DJI OSMO Mobile 6 - ez elbírja a 16 pro max-ot!
- Keresünk dokkolókat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Székesfehérváron több szervízboltot is bejártam már (még a ZTE székesfehérvári partnerét is), de egyikőjük sem tudott megoldást nyújtani.