- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- [K2]: A vagyonvédelmi rendszerszerelővé válás rögös útja
- droidic: A Coffee Lake titkos nyolcmagos processzora – CC150
- GoodSpeed: Samsung Galaxy S24 FE - tapasztalatok
- Argos: PH!arckép
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
CoolBoy323 #61487 üzenetére
Routerekben pl. elég gagyi, olcsójános készülékek, neten a briteknél pl. találsz elég sok horror sztorit (tűzveszélyes/életveszély határát súroló készülékek, igénytelen tervezés vérgagyi alkatrészekből, de a design az csili-vili), azt a biztosítást a hajadra kenheted, az élő fába is belekötnek, még nem hallottam olyant hogy valakinek fizettek volna. Olvasd el az apró betűst a biztosítás leírásában. pl. nem szabad hozzányúlni a cucchoz amíg a szakértőjük ki nem száll egyébként bukta, természetesen nem 4 órán belüli kiszállással
. Árultunk routereket, elosztókat, egeret, usb hubokat, kábeleket, szünetmenteseket (sajnos én is vettem 1-et itthonra), ezekből a kábelek némelyike ér valamit, a többi takony, rengeteg garanciális gond volt, OK hogy mindig kicserélik, de egy idő után már unalmas és az emberek egyszer csak azt mondják, hogy jól van, de most már adjatok valami normálisat. Ja meg van 1 szivrgyújtó töltőm is belkin, alig van valami amit hajlandó tölteni pedig még az ájfón is rá volt hazudva. Azért remélem hogy a töltőd sokáig jó lesz. Én már 4 éve nem dolgozom ott és már nem árulnak Belkint, nem tudom ezek az új dolgaik mennyire jók.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Samsung Galaxy S22 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest