Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - hcl: MS Office365 Linuxon
 - btz: Internet fejlesztés országosan!
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
 - droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - hcl: Kelj fel komám, ne aludjál

- 

LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

Upo
addikt
válasz

CoolBoy323

üzenetére
						Routerekben pl. elég gagyi, olcsójános készülékek, neten a briteknél pl. találsz elég sok horror sztorit (tűzveszélyes/életveszély határát súroló készülékek, igénytelen tervezés vérgagyi alkatrészekből, de a design az csili-vili), azt a biztosítást a hajadra kenheted, az élő fába is belekötnek, még nem hallottam olyant hogy valakinek fizettek volna. Olvasd el az apró betűst a biztosítás leírásában. pl. nem szabad hozzányúlni a cucchoz amíg a szakértőjük ki nem száll egyébként bukta, természetesen nem 4 órán belüli kiszállással
 . Árultunk routereket, elosztókat, egeret, usb hubokat, kábeleket, szünetmenteseket (sajnos én is vettem 1-et itthonra), ezekből a kábelek némelyike ér valamit, a többi takony, rengeteg garanciális gond volt, OK hogy mindig kicserélik, de egy idő után már unalmas és az emberek egyszer csak azt mondják, hogy jól van, de most már adjatok valami normálisat. Ja meg van 1 szivrgyújtó töltőm is belkin, alig van valami amit hajlandó tölteni pedig még az ájfón is rá volt hazudva. Azért remélem hogy a töltőd sokáig jó lesz. Én már 4 éve nem dolgozom ott és már nem árulnak Belkint, nem tudom ezek az új dolgaik mennyire jók. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 5560 i7-11850H vPro FHD+ 100%sRGB 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 1 év teljeskörű gar!
 - Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
 - LG 55UP76702LB 139 cm / 55 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
 - BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
 - HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590

Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

. Árultunk routereket, elosztókat, egeret, usb hubokat, kábeleket, szünetmenteseket (sajnos én is vettem 1-et itthonra), ezekből a kábelek némelyike ér valamit, a többi takony, rengeteg garanciális gond volt, OK hogy mindig kicserélik, de egy idő után már unalmas és az emberek egyszer csak azt mondják, hogy jól van, de most már adjatok valami normálisat. Ja meg van 1 szivrgyújtó töltőm is belkin, alig van valami amit hajlandó tölteni pedig még az ájfón is rá volt hazudva. Azért remélem hogy a töltőd sokáig jó lesz. Én már 4 éve nem dolgozom ott és már nem árulnak Belkint, nem tudom ezek az új dolgaik mennyire jók.