- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
silver10
aktív tag
válasz
raulicio #60327 üzenetére
Végül is én kérdéztem egy néhány hozzászólással ezelőtt. Az eredeti romban is benne van ez az átkapcsoló opció, vagy csak az újonnan feltettben? Meg kérdeztem a driverekről többek között. Akkor megkérdezem tőled: Hol sikerült MediaTek Preloader USB VCOM Port Drivert találni hozzá?
Esetleg erre egy guru?:
"Hi!
Korábban v2.4.8 MTK DT.-szal mentettem. Meg akartam csinálni az SP Flash Toolhoz való fájlokat(!Files_to_FlashTool), de Scatter fájl nemlétére hivatkozva! nem volt hajlandó. Kipróbáltam a 2.5.3-as
verziót, az már megcsinálta. Ez viszont nem menti már az USERDATA-t és a CACHE-t. Nincs is meg a GUI-n a
"Felh.adatok és cache mentése" (meg a:"maradjanak a Flash Tool fájlok az SD kártyán) opció. Van e jelentősége, hogy nem menti az USERDATA-t és a CACHE-t?"
Valójában gond, ha nem menti a Felhasználói adatokat és a cache-t?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo 14 Ideapad 3 FHD LED Matt i3-1115G4 4.1Ghz 8GB 256GB SSD Intel UHD Graphics Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest