Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
Outlander #52391 üzenetére
Vásárláskor érdemes személyesen átvenni, postázás esetén pedig kizárólag belföldön feladott küldeményként vásárolni.
A magyar jogszabályok szerint ennek importja haditechnikai eszköznek behozatalának minősül mivel kettős felhasználású eszköz és a vám hivatalból feljelentést tesz a címzett ellen. Kis szerencsével persze átjut a vámon, de nem hiszem hogy bárkinek kockáztatni érdemes egy ilyet. Unión belül ilyen probléma nincsen hiszen ott már nincsen külön vám ellenőrzés. (Más uniós országokban nincs ilyen szabályozás így lehet legálisan behozni az országba)MEGALOL!
Ha EU-n kívülről hozom, akkor bűnöző vagyok, ha meg az EU-ból, akkor már nem probléma... A haditechnikai eszközön meg majdnem lefordultam a székről a röhögéstől! Még ha egy Stinger rakéta lenne, vagy C4-es robbanóanyag...
(#52392) Groovebaby: ja igen, még esetleg lehet valami felrakott app is... Esetleg egy cache ürítés is mehetne a kollégának.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- Eladó egy oneplus 9 pro 256/12
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- 0% THM 6 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2116, 100% Akkumulátor
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest