Hirdetés
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
forgonati
őstag
Nekem a minap volt a kezembe egy Galaxy Mega, hááát, az azért már böszme nagy. Fogdostam, forgattam a kezem közt, próbáltam elképzelni hogy vajon hogyan tudnám ezt elrakni, ha vennék egy ekkora méretű tepsit. Végül arra jutottam hogy sehogyan. Beraktam a farmer zsebébe, hát azt gondolom nem kell mondanom hogy leülni vele esélytelen, de igazából már állni és járkálni is kényelmetlen vele a zsebedben mert akkora darab. Minden lépésnél nyomta a lábamat, kényelmetlen volt na. Ráadásul ha még egy szilikon tokot is ráteszel, attól még nagyobb lesz... Vagy övtáska kell hozzá, vagy esetleg még nagykabát belső zsebében elfér. Ez még télen esetleg lehet opció, de nyáron, 1 szál rövidgatyeszban, nem tudom elképzelni hogy hogy vinném magammal bárhova is.
Nálam, személy szerint az 5" a max, de már az is határeset nagyon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Kihúzhatja a gyufát a PC-s gyártóknál az érkező új Xbox
- Nintendo Switch 2
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
- Vírusirtó topic
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 8/128 GB Onyx Black 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- iPhone 15 PRO MAX 256GB natúr titán gyonyörű! KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 89%! Fulldoboz!
- Samsung Galaxy Z Fold6 -12/256 GB Használt Media Markt garancia 2028. 07. 03-ig + 1 év Gold
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3847, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest