Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kalandor: Fred
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hungobungo
senior tag
Bármit el tud küldeni, lerendeli, ráteszi a hasznát amiért neki is megéri foglalkozni vele és kész.
Autofókusz mostanság alap, a HD felvételhez nem a 3Mpixel kevés (még a full HD 1920x1080 is csak kb. 2 Megapixel ) hanem a proci. Elvileg minden mtk6575 tud 720p-ben felvenni, de a gyakorlatban semmivel nem szebb/részletgazdagabb, mint a 720x480 (lehet, hogy felskálázza?). De ez persze nem egy rossz minőség, két éve még a csúcsmobilok tudták ezt kb.Megszerzi az infókat, és megírom amit megtudott, és hogy érdemes-e szerinte rendelni vagy sem.
-
Novicsok
tag
Ne aggódj a "ruszkik"-ért.
Tavaly Kantonban mentem befelé a legnagyobb sokszintes elektronikai centerbe, és a felirat fele oroszul virított.
Elképesztő mennyiséget vesznek (az ukránok is), és pl. Moszkvában több piacon a kínaival azonos áron lehet venni ilyen telefonokat, pl. a Szaveljovszíj-en.
Sajnos amikor legutóbb ott dolgoztam tartósan (Moszkvában), akkor még nem volt ilyen okostelefon mánia, ezért a fotó bizományikat jártam rendszeresen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ipad Air M2 11" // Wifi+Cellular // Számla+Garancia //
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad A485 - AMD Ryzen 7 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- Update 10.08. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest