Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Alza+ Megéri?
- Meggyi001: A kérdés...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
értem amit mondasz, de akkor vegyük még ide a külső akkut is egyúttal, mert azt is minek hordja magával az ember? amúgy csak játszom az ördög ügyvédjét, de ha valaki türelmetlen annak megoldás lehet ez is, viszont én nem cserélgetem egyenlőre a sajátomat, mert a vowneyval nagyon meg vagyok elégedve. minden kompromisszum nélkül tudom használni, amit a samsungomról annó nem mondhattam el. soha a büdös életbe nem veszek többet brand telefont...

Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- iPhone topik
- Gumi és felni topik
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone SE 3 2022 128GB gyári független szép gyári 95% akku
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy S25 12/256GB gyári független 2028.08.03. Alza jótállás + ajándék
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- iPhone 17 Pro Max 512gb Cosmic Orange
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3722, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest