Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- P.e.t.ya.: Agyvízgőz-szelep
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
siryeti
üzenetére
Akkor csak jól olvastam korábban, hogy külön akarjátok postáztatni csak megzavarta a #4238 hsz.
De így mi értelme van egybe rendelni, mármint egy embernek? Mindenki rendelne magának külön, a bolttal megbeszélitek, hogy a megjegyzésben megadtok vmi szöveget, vagy adnak nektek egy kupon kódot és kész.Természetesen egyenként jóval kisebb az esélye, hogy vámolásnál fenn akadjon.
(#4248) devast
Pont a vám a legkisebb tétel. Legalábbis eddig eletronikai cuccok terén még nem láttam 5-6%-nál nagyobbat Kínára vonatkozóan.(#4247) siryeti
Az meg lemaradt, hogy 5 percen belül használd a szerkesztést, ahogy én most. -
devast
addikt
válasz
siryeti
üzenetére
Max 7-10% -ot engednek az árból ha 20at veszel... az áfa meg 27% és akkor a vámról még nem is beszéltünk, plusz ezzel foglalkozni kell mikor megjön. Szerintem nem éri meg. EU-n belülről érdemes ilyennel foglalkozni.
ps: külön címekre postázásnál szerintem húznák a szájukat. Részben azért adják olcsóbbal ha 20at veszel, mert nem kell 20x csomagolni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Kiegészítőkkel készül karácsonyra a Xiaomi
- EA Sports WRC '23
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Peugeot, Citroën topik
- Sorozatok
- Amatőr csillagászat
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Háztartási gépek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan B / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest