Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kalandor: Fred
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasa311
veterán
válasz
blueye #35928 üzenetére
Factory módban van egy olyan, hogy "clear flash" vagy valami hasonló. Azt már próbáltad? Nekem már hozott vissza bootloopból telefont.
Ha ez nem jön be akkor flashtoolal bármikor visszarakhatod a gyári ROM-ot, max az adataid veszted el.
gipsztigris
Ez azért erős túlzás. Vagy 100 telefonon csináltam már factory resetet, 1 ragadt bootloopba. -
gipsztigris
addikt
válasz
blueye #35928 üzenetére
Ugyanígy jártam a Fiam telefonjával (ZTE V970).
Csak úgy tudtam megoldani, hogy egy gyári kínai romot feltettem flashtool-al.(csak úgy indult el) Utána újra CWM telepítés, majd recoveryből magyar nyelvű romot tettem fel.....az okát nem tudom sajnos, de már másnál is olvastam, hogy elég gyakori jelenség MTK6577-es telefonoknál a factory reset után.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iPhone topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen notebookot vegyek?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Már nem tudni, hogy mikor kerülhetnek piacra a DGX Spark gépek
- További aktív témák...
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Asus X540YA - AMD A8 I 8GB I 512SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple Watch Series 10 45mm GPS, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB DEEPCOOL Tesseract SW 600W
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest