Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
iMaverick
addikt
válasz
CoolBoy323 #32554 üzenetére
Nem kötözködésképp, de...
1, a fényes hátlap általában csúszós is. Namost ha izzadékony a tenyered (mint nekem) akkor kellemetlen. Főleg ahogy a betonra esik a telefon. (Az előző Haipai-t sikeresen elejtettem. Mák volt, hogy nem lett baja.)
2, a csökkentett órajelet ott veszed észre, hogy 720p-re van lekorlátozva mind a film felvétele, mind a lejátszása. (Persze OK, ha ez nem fontos, akkor nem probléma.)
3, olyan nincs, hogy tökéletes rom! Maximum Te pont nem használod azt a részét, ahol ez előjönne. Az Amoi-hoz is már nem tudom, hanyadik gyári (!) rom jött ki...
4, főzött rom. No igen, ez megint csak egyéni preferencia kérdése. Személy szerint nem bánom, ha van miből választani. Az Amoi-ra megcsinálták a MIUI-t, ráültették a Samsung S4 kinézetét Touchwiz-estűl, plusz vannak kevésbé "átszabott" verziók is, ha valaki nem akar ekkora "ugrást". (Pl. CRT animáció, százalékos aksi kijelzés, stb.) Nem olyan nagy baj az, ha van választék!
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Iphone 15 Pro Max 512GB Natúr titán
- ÚJ GARIS iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium Független
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest