Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 8 – Ami félresikerül, még nem biztos, hogy rossz is
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cossie023
csendes tag
válasz
barobag #3176 üzenetére
Szia!
Az xda fórumon most egy taiwan nevű ROM körül forognak a gondolatok. Ez már az újabb gyári ROM-on alapul, ahol megoldották, hogy a belső memória 2.5 giga és nincs szétosztva külön "Sd card"-ra meg memóriára. Így elvileg már rendesen a SD card-nak mountolja a belé helyezett memóriakártyát és így már lehet rendesen bővíteni a telefont. A market javítva van, a hátsó LED fényerejét is manipulálták, elvileg az is jó lett. Most még az a kérdéses, hogy az előlapi státusz led működik-e, mert az kérdéses.
most próbálom magam rávenni, hogy belevágjak a ROM cserének. Az enyém még gyári, csak rootoltam, hogy kigyomláljak belőle pár kínai vackot. Viszont legjobban ez az összevont memória az, ami nagyon hiányzik, mivel a Sygic megette a memóriámat és hiába van benne egy 8 gigás kártya, nem tudom bővítésre használni. (igaz a fényképezőgép szerint viszont készíthetek még 6900 képet....
)
Amúgy nekem simán bírja a 2 napot, nem szívja az ICS, pedig van olyan, hogy ez alatt akár 4 órát is telefonálok. AzAngry Birds jobban eszi az akksit
Egy, de annál bosszantóbb hibája van. Néha nem bírom felvenni a telefont. Nem az érintőpanellal van gond, mivel ha a felső gombbal "lezárom" majd újra megnyomom, simán ki tudom kapcsolni a képernyőzárat. Csak ugye ezzel a mozdulattal a bejövő hívást el is utasítom! Ezt úgy két hete kezdte el csinálni, nem értem mi lelte, pedig nem nagyon telepítettem rá semmit.
Érik ez a ROM csere, csak ne laktam volna már be olyan jól ezt a gépet...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic V3 - Fekete- 12/512 GB újszerű + tokok + Gyári honor pen
- Google Pixel 10 256GB - Törött kijelzőüveg - szept. 30-i vásárlás
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- iPhone 15 Pro 128GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék tok
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB Kártyafüggetlen, Natúr Titán
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S25 Edge Titanium Jetblack 120 Hz AMOLED, AI-kamera 12/256 GB Új
- Lenovo L14 Ryzen 3 4450U
- Bomba ár! Dell Vostro 3550 - i3-2310M I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest