Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stanley-B.
őstag
válasz
NivoSzaki
üzenetére
Az csak egy példa volt, dettó ugyanaz a helyzet telefonok esetén is. Ha nem tudsz elvonatkoztatni tőle, azt sajnálom. Azért hoztam fel ezt, mert más cégnek nincs retina kijelzője ha 15" körüli megjelenítőről van szó, úgyhogy más opcióm nem maradt. Veled erről nem lehet beszélni, mert csak jehova tanúzol, de egy érdemi reakciót nem adsz.
Részemről lezártam, mert nem vagy naprakész a dolgokban és így nincs értelme.
(#2791) berigazek: értem amit mondtál, a 4.3" egy összehasonlítás volt, hogy ha szerinted 7"-on nem látok pixeleket, akkor 4.3"-on pláne nem kellene látnom, ergo ugyanolyannak látom a kettőt és erre írtam, hogy ordas nagy hülyeség, mert itt van előttem a két kijelző és full más a megjelenített kép minősége, de nyilván hülyeséget beszélek és nem is látni különbséget

(#2798) devast: simán benne van, hogy el akarják kerülni a 4%-os PayPal sarcot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- Androidos fejegységek
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Veszprém és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen autót vegyek?
- Parfüm topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- További aktív témák...
- Samsung Fold 5, gyöngyházfehér színben, szép állapotban!
- iPhone 15 Pro MAX 256 GB, fekete, hivatalos garancia, 92% akku, tökéletes állapotban!
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- szinte új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 512GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3684, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő