Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Garry84: Sumák aprós?
- Gurulunk, WAZE?!
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- DarthSun: Retro kedvenceim 5. A P4 korszak a 423- tól a 478- ig
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Merlini
tag
válasz
peter76bp #23027 üzenetére
Megírtam nekik ezt tegnap este:
"Most ismét írtam nekik levelet, ha szerdáig nem adják fel akkor paypal vitát indítok."Ma hajnalba erre a levelemre már válaszoltak:
Your order #100015xyz has been sent by Singapore post , tracking number is RFxxxxxxxxxSG ,
please check it on www.singpost.com or http://www.quantiumaspac.com/qtracker/track.aspx
,you will get your package about 20-40 days . Please wait several days to check if it do not work , because it need some time to update .
Please contact us for any questions freely .We will reply you asap.
(A xyz és a xxxxxxxxx én írtam át.)Szóval most már tracking van, de belépve Antelife-ra még mindig: "STATUS: Processing azaz nem adták postára"
Igen, nagyon úgy fest nincs nekik.
Gondolom ThL beígért egy olcsóbb W8 szállítmányt, Antelife beakciózta kuponkóddal. Csak éppen 4GB ROM-al szerelt változat érkezett, ezeket akciózták már múlt hét elején ill. lehet azóta is.(#23029) kosturica: Közben lett tracking így bonyolódik a helyzett, PH fórumok alapján ilyenkor kivár a Paypal,
hogy Magyarország felé halad a csomag, vagy egy helyben áll. Persze ha vitát indítok esélyes, hogy az Antelife inkább vissza küldi a pénzt, ebben az estben viszont az 8-9Ft-al erősödőt forint miatt 1600-1800Ft árfolyam veszteséget könyvelhetek.Holnapig adtam nekik időt, majd este kiderül van-e előre lépés.
(#23126) f8enter: Remélem minél hamarabb megoldódik ez a probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- OnePlus 12 (512 GB/16 GB RAM)
- Galaxy S25FE 256Gb - pár napot használt, 3 év garancia
- iPhone 16 128GB fekete 1 hónapos! Makulátlan! KÁRTYAFÜGGETLEN! 2026 szeptember 4-ig Apple garancia!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 20 GB-os RTX 4000 SFF ADA Generation
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest