- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hunaqua
addikt
Írtam,nem válaszolt,írtam :akkor vissza a pénzt,akkor jött Tracking Nr.,hogy bocsika de 3 napja feladta csak véletlenűl nem küldte a számot,írtam: 3 napja off a szám,nincs válasz.
Tegnap jött onnan egy teljesen más Tracking Nr. (ez viszont "élő")
Szerinted.....? Ezekről a dolgokról beszéltünk.
-
sasa311
veterán
Hányszor is rendeltél kínából?
Én kb. 10 webshopból olyan 20 terméket. 2 vagy 3 alkalom volt, mikor abszolut SEMMI probléma nem volt és a 20 vásárlásból 7x kellett igénybe vennem paypal közbenjárását, mert nem lehetett megegyezni az eladóval korrekten. (de leginkább sehogy)
Az, hogy neked elküldtek egy sz@rságot időben, amit még át sem vettél, ergo fogalmad sincs róla, hogy jó telefon van-e benne, van-e baja, megkaptad-e a kiegészítőket vagy azzal is trükköznek... Ez lóf@sz, már meg ne haragudj, nem tapasztalat, pláne nem olyan amire építeni lehet.
Én itt korrektül felhívom az emberek figyelmét arra, hogy mire kell számítani ha kínaiakkal üzletel az ember. Nekem megéri. Mindenki más pedig eldönti majd maga, hogy neki megéri-e a rizikót, a levelezést, az esetleges anyázást és a közbenjárást.
És nem, nem nekem van pechem. Aki rendszeresen rendel annak rendszeresen gondja van velük. De megéri, mert olyan az ára, amilyen. Ez van.
Ennyi volna a lényeg...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest