- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Novicsok
tag
válasz
barobag #1971 üzenetére
Ne keseredj el, eleinte én is 1 hétig próbálgattam.
Olvasd figyelmesebben, amit írtam.
Célszerű mindent egy mappába (nem fájlba) összemásolni:
- drivers (magánban küldtem dropbox linket, remélem, hogy le tudod tölteni, csak 8,5 MB)
- Flash tool
- ROM
A leírásom 5. pontja úgy szól, hogy az F9 lenyomása után össze kell dugni a ZP100 telefont USB kábelén keresztül a számítógéppel, de előtte akku és 2 db SIM kártya kivéve, és a ZP100 EXPONÁLÓ GOMBJÁT LENYOMVA KELL TARTANI! Hogy milyen gyorsan kell az F9 lenyomása után csatlakoztatni, azt többféle képpen írják, van aki 10 másodpercen belül írja, de maga a Flash tool program is kiírhatja, hogy kéri a csatlakoztatást, volt úgy, hogy ekkor kirántottam, majd ismét összedugtam...
Remélem, hogy elindul.
Én mindig leírom, milyen lépéseket csinálok, így utána tudom vizsgálni, mi nem sikerült és miért, vagy ha sikerült, akkor tudom, hogy legközelebb pontosan ugyanígy kell csinálni. -
Moric
aktív tag
válasz
barobag #1971 üzenetére
Miért is kellene a kínai mérnököknek bárki pufajkája mögé bújni?
Eddigi tapasztalatom szerint a gyári ROM-on egy szűk kemény magnak mindig sikerült javítani.Azt gondolom tudod, hogy az eddig megjelent mtk6575 chippel szerelt telefonokon egy orosz forrású Android 4-es fut?
A kínai közösség erősen nyúlkál bele a gyári ROM-ba. Egy bajuk van, hogy egyre jobban lokalizálják a ROM-okat. Az apktv-n hetente jelenik meg újabb javított kínai ROM. Nem egyet már annyira optimalizáltak, hogy már csak kínai nyelv, kínai műszaki paraméterek vannak semmi más.
Az orosz ROM-mal is ez a baj, oroszoknak készül az ottani viszonyokhoz, nem nekünk magyaroknak.Mindenki használjon olyan ROM-ot ami neki a legjobban megfelel. Nekem már sikerült összeállítottam egyet, mindent tud, és úgy tudja, ahogy nekem szükségem van rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest