- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GAI: Poor Volta...
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Siffredi
senior tag
válasz
Vjankovics82 #16582 üzenetére
A Tmallboxon maximálisan korrektek voltak. Más oldallal nincs tapasztalatom, ebay-en szoktam vásárolni, de ott a rekord 7 nap lehetett. Most egy telefontokom van függőben 10 munkanapja (azt hiszem 7-én fizettem ki), de az 600 Ft volt és ingyen postával jön. Valamit valamiért.
A telefont még nem vettem át, mivel egész nap dolgoztam, csak holnap megyek el érte. Egyébként a Tmallboxon 190 dollár volt a telefon, de ráment 3 dollár posta, és 7 dollár paypal illeték. Tehát vannak járulékos költségek is, azokkal sem árt számolni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Villanyszerelés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- Milyen videókártyát?
- Direct One (műholdas és online TV)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 440 G9 /I3-1215U/4GB/ Esztétikai hibás és kijelző hibás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged