Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
válasz
baalco
üzenetére
Én azon akadok ki, hogy egy gányolt vacakért elkérnek 5USD pluszt holott itt a fórumon teljesen ingyen leszedhető a minőségi fordítás. Szerinted miért ebbe a fórum topikba írom a problémámat? Mert nagyon sokan ajánlgatják itt az EtoTalk-ot a G3 vevőjelölteknek, az egekig magasztalva a már előbb minősített EtoTalk magyaros részt! Ez a gondom. Aztán meg majd jönnek ide sírni, hogy nehéz a CWM-et feltenni az EtoTalk-os G3-ra, nehéz a JB-t ráfrissíteni és ... nem egészen magyar ez a rom. Csak míg 20 ember zsírozza és fényezi az EtoTalk-ot, addig egyedül én vagyok aki ki merte nyitni a száját, hogy hoh-hóóó... nem eszik olyan forrón a kását.

Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Automata kávégépek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- iPhone topik
- World of Tanks - MMO
- OLED TV topic
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Linux kezdőknek
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 512GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3867, 100% Akksi
- Dell Latitude 5440 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB +256GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest